Grand ,przecież nie wińmy tutaj tylko Mateu (i tak biedak dostał ostrzeżenie). Mateu poddał się naciskowi tylko. Wszyscy, którzy naciskali są winni- jeżeli Ty też, to też jesteś winien, a nie teraz kulić ogon i mówić to nie ja to oni. A jechać to by się chciało nie? Chcesz być wporządku to usuń wszystkie pliki jakie z tej paczki wykorzystałeś. Bo teraz to czysta obłuda z Twojej strony- winny Mateu, chociaż dobrze zrobił, bo ja na tym skorzystałem. Mateu, to się nazywa kolega.
Sytuacja: włam w sklepie, 10 osoób szabruje, ja przypadkowo to widze i dołączam się do szabru. Nagle zjawia się Policja i zwija wszystkich. Ja mówię, że ja jestem nie winny, bo nie ja wyłamałem drzwi.
Co to przypomina?
Slimson może i nienalepiej wyszło (nie wiem), ale widywałem Cie na forum, nic w tym temacie nie pisałeś, że możesz i jeseś chętny coś udostępnić. Wszyscy jak tu siedzimy, myśleliśmy, że Tobie to za przeproszeniem "zwisa". Nikt tu nie chciał źle. Jeżeli nadal podtrzymujesz zdanie, to koledzy, którzy wpadli na pomysł zrobienia czegoś z Bałtykiem może zgłoszą sie do Ciebie.
Powinnno to według mnie wyglądać w ten sposób, iż jeżeli zauważyłeś zainteresownie Bałtykiem i nie masz nic przeciwoko udostępnieniu, wystarczyło napisać na forum, że możesz udostępnić materiały i wszystko byłoby prostrze i bez zgrzytów. Teraz burzawka, że ktoś próbuje coś zrobić bazując na tym co ma jest dla mnie pozbawiona sensu, a przecież to takie proste było zgłosić się do Ciebie na PW czy możesz pomóc, chociaż nikt nie podejrzewał, że masz taki zamiar.
Dwa scenariusze:
1)Wyciągamy z paczki pliki od Bałtyku-rasujemy je, Bałtyk działa, wypuszczamy
2)Ktoś prosi Cię o materiały, dostaje, rasuje,Bałtyk działa,wypuszczmy
Efekt ten sam. Chyba, że chodzi o sam fakt upublicznienia tej trasy.
Wiecie co chłopy, dajcie se spokój z Bałtykiem. W którą stronę sie nie obrócisz to i tak dupa z tyłu.
Wybaczysz mi Slimson? :)
Pozdrawiam
Mariusz