Tak, bez poprawek, skoro poprawki są, to uwag więcej nie ma.
Dodano: 20 Lutego 2016, 20:34:21
Misja trzecia skończona. Do poprawki wysięgniki sieci, według załącznika. Do poprawki karzełek schowany jak radar Straży Miejskiej w Pcimu za słupem, szukałem go. Na końcu dołożył bym manewry do czekającego na nas składu powrotnego. Obleciałem teren, jest to możliwe. Uzupełnił bym dekoracje w porcie o jakieś wagony, tam straszna pustka ja na dzienną porę. Ostatni obrazek jest widokiem z tej ET41. Poproszę tutorial jak zwiększyć przezroczystość tej szyby, a także w innych lokomotywach. Te szyby bardzo fałszują widok na nasz symulatorowy świat. Nawet przez moją brudną szybę w samochodzie więcej widać. Ostatni obrazek więcej waży, jednak proszę nie usuwać, chodzi o wykazanie różnic widoczności zza szyby i bez niej. Nawet nazwy mijanych miejscowości trzeba się domyśleć. Scenariusze przejezdne, bardzo ładnie się jedzie tym ciężkim składem, ale jak ktoś chce, to może pozbyć się 10 wagonów. Jest jeszcze propozycja do rozważenia. Część drugą kończymy po odpięciu składu i zjechaniu na żeberko. Część trzecią rozpoczynamy na żeberku na którym kończymy część drugą. Mam na myśli żeberko z nieszczęsnym schowanym karzełkiem.