Ja akurat dziś dostosowałem sobie najnowszą wersję tej scenerii do paczki 18.03, ponieważ na 18.06 rzeczywiście są problemy. Sposób jest następujący: pobierz ze strony głównej instalator do 18.03, zainstaluj do "czystego" folderu, ustaw wszystko i wrzuć scenerię, po czym wykonaj sprawdzanie taboru w Rainsted. Na 18.03 sceneria chodzi bez problemu, bo sprawdzałem, ale trzeba poprawić pewne niezgodności z taborem. Myślę, że trzeba sobie pomagać. Wiem jak to jest, kiedy chce się pojeździć, a nie wie się dokładnie, co i jak. Żebyś miał całkowicie z górki, załączam 4 poprawione przeze mnie pliki do scenerii z wychwyconymi błędami. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi tego za złe. Pliki .scm kopiujesz do scenery/kaliska i kolejno 134, 5523, cegielski, cegielski1. Mam nadzieję, że żadnego braku taboru nie pominąłem. Co do optymalizacji na 18.06, niech się wypowiedzą pozostali, ponieważ jak pisałem u mnie także występują problemy. 18.03 to tylko 2 wydania w tył, która i tak ukazała się stosunkowo niedawno i zawiera moim zdaniem najważniejsze ficzery, dlatego postanowiłem napisać. Przyjemnej jazdy.