Witam.
Jechałem tym towarkiem, ale czasu starczyło mi tylko do Pabianic. Samo wyjechanie poza Łódź, wliczając oczekiwanie na odjazd, zajmuje pewnie z godzinkę. Zauważyłem że gdy zmarudzimy na szlaku, a za nami leci pośpiech, to na najbliższej stacji zostaniemy skierowani na bok, aby posażerski mógł nas wyprzedzić. Miałem taką sytuację na towarowym Kalisz-Olechów. Ciekawa sprawa z tym.
W logu widać dość sporo zdublowanych eventów, kilka niepoprawnych modeli. Oraz to o czym wspominałeś @EP08_015, czyli błędy z zasilaniem poszczególnych odcinków sieci. Zauważyłem rownież na łuku wyjazdu z ZWK w kierunku Łodzi brak kilku słupów trakcyjnych. Chciałem sam to poprawić, ale niestety dla edytora Rainstet jest to chyba zbyt duża sceneria. Komuś z Was udało się może ją wyeksportowac do edytora?
Fps mimo że spadł w stosunku do poprzedniej wersji to nadal u mnie utrzymuje się na dość zadowalającym poziomie. Na szlaku mam od 40 wzwyż, najmniej oczywiście w Ostrowie Wlkp na stacji. W zależnosci w którym kierunku skierujemy wzrok, jest to od 20 do 30 ramek/s.
To na razie chyba wszystko.
Pozdrawiam.