...jeśli miałeś na semaforze 40 a zaraz za nim było podniesienie prędkości do 80 to po przejeździe za semafor podnosił prędkość do 80.
Czy to nie nadmierna pedantyczność odtwarzania realiów? Rozumiem odejście od fizyki dumb, ale uwiązywanie tych w końcu niewidocznych dla GRACZA efektów, przynosi nieoczekiwane rezultaty. AI powinno jeździć i nie sprawiać kłopotów.
O Dolnym Śląsku słyszałem, jednak wydaje mi się, że budowanie exe na jej potrzeby jest mocno za wczesne, kolejny raz skutecznie utrąca Kaliską. Chyba, że zmienimy tok myślenia i potraktujemy exeki jako część scenerii, która musi spełnić wymagania trasy. Starter jest przewidziany do obsługi wielu exeków, myślę, że @Ra może z automatyzować jego wybór na podstawie zapisu w pliku .scn. Musimy z tym dojść do ładu inaczej znów marnujemy siły najpierw na budowanie, później szukanie przyczyn niepowodzenia. Taki tok pracy jest zbyt długi i zniechęcający. Póki co, proponował bym cofnięcie zmian skanowania, bo Dolnego Śląska i tak długo nie zobaczymy.