Mam pytanie. Ma ktoś paczke przedostatniej wersji? Tej która tu wcześniej wisiała.
A dlaczego jak dam pauze to tekstury i otoczenie laduje mi sie dalej i mam 35fps a jak wylacze pauze to od razu spada do 5-10fps.
Na pauzie nie musi liczyć fizyki, tylko wyświetla grafikę. Pewnie, że przyspieszy.Abnormal termination to zazwyczaj brak pamięci, ale tu wywala już przy generowaniu torów widzę. Prześledź zużycie pamięci przy uruchamianiu.
...Win 7, 64Bit, Intel Core i3 1,9 Ghz, RAM 4 GB, grafika RADEON 7670M
Renderer:Intel(R) HD Graphics 4000Vendor:IntelOpenGL Version:4.0.0 - Build 9.17.10.2843
Ja się tylko pytam, dlaczego wskazania semaforów na samym początku w ZWK są błędne? Rozjazdy na 40 a semafory na 100?
Przy okazji masakryczne te "30-stki".
Rozjazdy na 40 a semafory na 100? No serio?Mam pytanie o poprzednie misje na kiblach. Czy są one kompatybilne z najnowszą wrzuconą dziś paczką?
Dojechałem do Sieradza bez problemów, stoi tam Gagarin z Tamarą, które mają wyjazd podany w kierunku ZD-Woli ale nie reagują na semafor.
Unieważnienie (W31) semafora w km 48,5 jakby za bardzo wychodziło poza jego krawędź. Kibel w Sędzicach powinien chyba mieć otwarte drzwi od strony budynku. U mnie miał od strony "mojego" składu. W km 115,1 jeden słup wchodzi za bardzo w tor (wjechałem w niego lokomotywą). No i wskaźniki Wz podają inną drogę przebiegu. Nie jestem pewien czy na wjeździe do Kalisza od Piwonic nie powinno tam być 50-ki lub 60-ki.
Cała trasa z ZWK do Ostrowa działa super, tylko kilka loków na trasie nie ma tekstur (ET22, EU07 i ST44). Przynajmniej u mnie.
Kilka loków na trasie nie ma tekstur (ET22, EU07 i ST44). Przynajmniej u mnie.
Teraz na wjeździe do Kalisza jest 50 lub 60 po wymianie szyn, w 2005-2007 była na pewno 30-tka na 1 i 50 na 2-ce.