Szkoda ze nie jechałem w trybie DM. Dobra wiadomość jest taka, ze żaden skład nie utknol pod zadnym semaforem, za to zla jest taka ze pomieszaly się kolejności wjazdow poszczególnych skladow na poczatkowej i końcowej stacji.
Zle kolejność wjazdow skladow do Grodziska. Pospiech stal na torze gdzie powinien stać towar, za to towara wpuszczono na tor przy peronie.
Sklady do Grabowka dotarly ok.
Jechalem towarkiem z WDT do Grodziska, wiec nie wiem co dzialo się za mna. Jednak po wjezdzie do Grodziska i zatrzymaniu się w peronach, podleciałem pod WDZ i widze masakrę. Towar wjechal na tor gdzie powinien pojechać IC po czym z wagonami pomanewrowal po luku w lewo. IC wjechal na tor gdzie powinien być towar, odczepila wagony i posmigala luzem do WDT.
Czasami nie dziwie się ze nikomu niechce się testować, co przejazd to inaczej, ale bez tej zmudnej roboty samo się nie zrobi. Może ktoś jeszcze się przyłączy? na gotowe umiecie czekac, szkoda ze nikt więcej nie tyka palcem. Gdyby więcej osob testowalo, to by można jakies wnioski wysunąć a tak nie wiadomo. Ja jeden i Stel nic nie zrobimy. Taki test to około 1,5 godziny jazdy i później obserwacja pozostałych skladow. To nie wymaga wiedzy fachowej, wystarczy troszkę czasu i checi.
Na dzień dzisiejszy proponuje wywalić te scenerie z paczki, jest nieprzejezdna całkowicie. Stel jak im nie zależy, to zrobmy sami dla siebie, a oni niech maja te scenerie w rozkładzie i nieladzie, skoro im nie zależy.