Najnowsza paczka na górze. To będzie zatem ostateczny kształt tej scenerii:
183+600 st. Kominy <
180+800 p.o. Kominy Mostowa <
179+500/0+000 podg. Zarzecze /zjazd na linę kolejową podg. Zarzecze - Mosty Towarowe
???+??? podst. Wojany (przystanek osobowy+posterunek odstępowy) +
???+??? st. Damnica +
???+??? st. Stefanowo rejon St1
???+??? st. Stefanowo <
???+??? st. Biecz +
???+??? p.o. Małopole +
???+??? st. Ryn <
???+??? p.o. Leśniewo +
???+??? st. Mosty <
???+??? st. Mosty Towarowe
< przewidziane postoje handlowe pociągów pospiesznych i osobowych, + przewidziane postoje handlowe poc. osobowych.
Nowy odcinek Kominy - podg. Zarzecze: Vmax=120km/h, linia dwutorowa, SBL jednokierunkowa 3-stawna (zaledwie 3 odstępy), linia po modernizacji. Pozostaje tylko dokończenie stacji Kominy, zrobienie nań SRK, dokończyć otoczenie na odcinku Kominy - Damnica i Damnica - Mosty (na kilku fragmentach), wstawić przechyłki i sieć trakcyjną, na nowo słupki hektometrowe Mosty Tow - Zarzecze... i to będzie tyle.
(!)Byłbym uszczęśliwiony, gdyby nieco więcej niż dwie osoby wstawiały plik errors.txt (wystarczy uruchomić scenerię i wyłączyć kl. F10, plik znajdzie się w głównym katalogu Symulatora). Cholernie mi on pomaga zorientować się, czego u Was brakuje i poprawiać błędy.
Idzie mi to dość sprawnie, myślę że to kwestia kilku tygodni jak ogarnę się z tym wszystkim poza siecią trakcyjną, bo "starej" nie ma co wstawiać, biorąc pod uwagę fakt że nowa już jest w przygotowaniu. Jak zwykle jestem otwarty na propozycje.