Panowie!!!
Witam, Przepraszam że przerywam tę dyskusję ale chciałbym na jednym się skoncentrować. Może zaraz 1000 osób na mnie huknie i powie że skoro się nie udzielam to żebym siedział cicho, ale też jestem graczem i fanem tej gry i również chciałbym żeby była fajna. A co do konkretów to mam na myśli to, że koledzy kilka postów wcześniej zasugerowali żeby dział BT lepiej przyglądnął się trasom gry. Myślę że nie ma sensu dalsze wypisywanie w tym temacie co jest zepsute a co nie działa lub tak jak ktoś tutaj wyskoczył i krzyczy "uaaaa bo to i to nie działa...". Bezsens!!! Uważam tak jak kolega EP08_015 że dział BT powinien rozpatrywać każdą trasę z osobna. Wielu graczy jest takich jak ja - czyli takich którzy nie umieją programować w grze lub robić tekstur ale są po prostu zwykłymi ludźmi którzy grają, a trzeba zrozumieć że to właśnie Ci co najmniej wiedzą potrafią najwięcej wskazać. Dla profesjonalnego programisty pewne rzeczy są oczywiste i dlatego nie o wszystkim pamięta - stąd też "jak coś się zwija to coś się rozwija". Oni mają za dużo roboty "na raz". Tak jak EP08 stwierdził trzeba otworzyć temat. Ja jeżeli mógłbym dodać propozycje to otworzyłbym cały dział "Bugów" i stworzyłbym tematy o nazwie tras. Tam znajdowałyby się konkretne problemy konkretnych tras i w taki sposób będzie porządek... a nie jeden "eeee bo całkowo leży... a drugi... nie mogę włączyć czegoś tam, trzeci... bo scenariusz nie idzie dalej a klikam..." - sorry ale to jest debilizm. Tak samo proponuję aby ludzie którzy zgłaszają się do testowania tras zajmowali się jedną trasą, to samo tyczy się programistów. Zróbmy jedno a dobrze, potem drugie itd. I paczki całościowe w takim wydaniu w jakim chcieliby wszyscy to też rzecz niemożliwa. Ja proponowałbym konkretne scenariusze jako wydania całościowe. Wtedy wiadomo że dany scenariusz jest ok a inny nie i że należy się spodziewać krzaków. Mam nadzieję że kilka osób to poprze. Każdy chce dobrze ale nie możemy się przekrzykiwać. I róbmy po kolei... Ruszasz ze stacji... jest bug... wyłącz gre i zgłoś to. Jak się dalej nie da jechać to trzeba poczekać aż się to poprawi. I tutaj też kwestia tyczy się nie tylko pantografów ale i infrastruktury ... .