"Cytat ze strony głównej "na takim komputerze można uzyskać około 15 fps na trasie niezelektryfikowanej i 3 fps na stacjach węzłowych." Nie obiecujemy gruszek na wierzbie."
- przeciez nie mowie ze spodziewalem sie rewelacji, tylko zasugerowalem zeby moze stworzyc cos bardziej wydajnego -->> skoro mowisz ze trwaja juz nad tym prace to jestem bardzo szczesliwy :)
"skąd ten pesymizm?"
- ano pesymizm wzial sie z tak prostej i "błachej" sprawy ze po prostu nie znam sie za bardzo na kompach, a co za tym idzie nie umiem poprawic sobie sprzetu tak zeby chodzil w miare dobrze. :(
"Jakbyś poszperał po forum to byś zobaczył,"
- wiesz ile na tym forum jest postow ? ;) moze z czasem przejrze wszystkie tematy i bede na biezaco, niestety nie jestem w stanie tego zrobic "od reki".
"Ja mam durona 800 i gf2mx400 i nie przeszkadza mi to symkować i robić trasy."
- nie no to ja faktycznie jestem kompletny matoł bo tez mam durona 800... ale co do grafy etc to nie wiem co mam :(
co nie zmienia faktu ze dalej nie wiem jak "usprawnic" kompa zeby to chodzilo, i nawet sie za to nie zabieram, bo znajac moje umiejetnosci to naprawic nie naprawie ale na pewno zepsuje ;)
"Pozdrawiam i życzę więcej cierpliwości i mniej zniechęcania się "na wejściu"."
a dzieki... fakt cierpliwosc sie przyda ;)
"No to masz fajny sprzet... Ja mam 533 mhz 128 SDramu , 8 mb wbudowana na plycie."
- heh, nie no to jednak mam troche lepszy sprzet ;P ale co z tego jak nie potrafie z niego korzystac ;)
no dobra a teraz na serio...
tak jak mowilem, nie potrafie sobie tak ustawic sprzetu zeby symulator chodzil w miare dobrze, i dlatego wyrazilem nadzieje ze moze kiedys ktos zrobi cos co bedzie sie uruchamialo bez zadnych zmian w kompie...
i tyle ;P
nie narzekam, ciesze sie ze jest ten symulator - ze wogole istnieje ;) a ze jestem raczej przyzwyczajony ze to co zainstaluje to wlacza mi sie bez problemow ... coz to juz inna sprawa i moj klopot ;)
no i taki maly zgryz... bo u sasiada dziala a u mnie nie ;) <lol> no ale w ostatecznosci zawsze moge "pojezdzic" u sasiada ;)
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za wyrozumialosc :)
eMek9
ZIELONEJ DROGI