0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czarne obwódki reflektorów jak za czasów ZNTK Lubań Śląski.
Yyy... nie, jednak masakryczne przegięcie jest z tym zielonym bokiem... ( -.-`)
Poza tym, zez też za bardzo nie nawiązuje do historii.
To popatrz na naszą EP07-344, jest żółte czoło i są halogeny.
Wczoraj 36500, dzisiaj 63109, potem jak zagra 32105, dalej się zamknie w Rzeszowie na Hetmana pojutrze i zjedzie najprawdopodobniej na PK.
PX48-28 - 63109 to Dolnoślązak jest w relacji Wrocław-Kraków także mogłeś go dzisiaj złapać.
Ale skoro go nie złapał, a 63108 wyjechał z Wrocławia przed 8, to chyba jednak go nie złapie... Świetna porada.
Ciekawi mnie czy ta siódemka z tym żółtym czołem zjawi się kiedyś u mnie w Staszowie na objazdowym TLK Monciak - Krupówki. Jak na razie, nic w malowaniu zielonym (tradycyjnym) się nie zjawiło - wszystko co jechało, jechało w barwach IC-ekowskich.
Cytat: RoboBatman w 12 Sierpnia 2013, 11:22:24Ciekawi mnie czy ta siódemka z tym żółtym czołem zjawi się kiedyś u mnie w Staszowie na objazdowym TLK Monciak - Krupówki. Jak na razie, nic w malowaniu zielonym (tradycyjnym) się nie zjawiło - wszystko co jechało, jechało w barwach IC-ekowskich.Mało prawdopodobne, ten obieg obsługują zwykle gdyńskie maszyny.
A nie dzielą go przypadkiem w Krakowie? Kilka razy widziałem jak obydwa składy jadą razem do Krakowa.