Drogi Mati szczerze gratuluję..! bo trasa jast super!!!Podobnie jak u ciebi u mnie na oficjalnej wersji 220204 wszystko chodzi super łacznie z misją dodatkową zPE2753. nie mam tez problemow z drzewami w scenerii mnie w niczym nie przeszkadzają ale.. w symku-160704 mam problem z ostatnią misja tą z elektrowni. Zauwarzyłem ze nie bardzo działa zwrotnica albo jak kto woli rozjazd krzyżowy. Co ciekawe tylko w tej wersji 0704,przyjzałem sie dokładnie torą na rozjezdzie i zauwazyłem ze prawa szyna ustawiona jest na skręt w lewo natomiast lewa na wprost i po ruszeniu ja wylatuje z toru tzn Et22-1167 przejezdza reszta zostaje. z jednej strony mam ustawionena / z drugiej X.. Co ciekawe w wersji ofic. w tym miejscu wszystko jest OK.. jak to jest mozliwe??? Jezeli chodzi o Z1 ktos pisał wczesniej ze ma problemy to we wpisie jest błąd jest PKP\Z1 Z1_kl Z1, a powinno byc PKPZ1 Z1_2kl Z1, to dla tych którzy dopiero uruchamiają trase ..-ja na poczatku tez nie od razu sie zorientowałem? i wywalało mi @error Z1
Reszta misji w obydwu wersjach chodzi bez zarzutu.
A i jeszcz jedno, w Tarniowa Gor, na bocznicy zamiast EU 07 203 postawilem ET22-091 + pocztowy i po ruszeniu weglarek jade za nim i udaje ze''wioze mu wypłatę'' bardzo fajnie sie jedzie!
pozdrawiam i zycze nastepnych podobnych misji, u mnie w rankingo do 10 pewna 8.
Pozdrawiam DO Miłego..