0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Miałem tak samo. Trzeba podciagac maksymalnie swoje wagony przed odczepieniem. Inaczej blokują możliwość wyjazdu dla tego składu i ten stopuje.
201E-w, kabina A, wycieraczka na prawej szybie skutecznie zasłania semafory i wszystkie wskaźniki po prawej stronie toru.
Wycieraczka to indywidualna sprawa każdej lokomotywy. W wiadrowym byku wystarczy przesunąć kamerę delikatnie w lewo i jest ok.
Gdzie się podziały szlabany na przejeździe za Jarkawkami? Są troche niżej i w bok..
@Bartek3g nie załączaj wysokiego rozruchu.
Mam problem z misją Manewrowo 3. Wszystko pięknie się ładuje (brak oznak błędów) aż do czasu gdy sceneria zostanie wczytana wraz z moją lokomotywą, gdy nie wyskoczy "Program MaSzyna EU07-424 przestał działać". Lokomotywę jaką podmieniłem to tylko SM42-468 na SM48-126.
Mało widoczne, ale jednak. Występuje w km 39,7 w służbie L058_cargo_part2. Jeżeli MaSzyna musi być dopracowana to w 100%.
Mam również problem z Całkowem_orlen (wydaje się że taka sama sytuacja jak w przypadku manewrowa) Lecz ponowne uruchomienie scenerii daje ten sam efekt
W niniejszym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości zaobserwowanych w trakcie używania PC2011.Prosimy pamiętać o:dokładnym opisie problemu (jaką lokomotywę uruchamiasz, na jakiej scenerii, co się dzieje);informacji o konfiguracji sprzętowej (procesor, pamięć karta graficzna i wersja sterowników do niej – szczególnie ta informacja jest cenna);pliku log.txt, umieszczonym jako załącznik do wiadomości; znajduje się on w katalogu głównym symulatora; UWAGA! Należy sprawdzić, czy w starterze Rainsted zaznaczona jest opcja Zapisywanie przebiegu symulacji w "log.txt"; znajdziesz ją w zakładce "Ustawienia"; log musi być z uruchomienia, w którym wystąpił błąd (nie generuj pliku log na innej, działającej scenerii, i w przypadku korzystania z innego taboru, tylko po to, żeby był);pliku $.scn, umieszczonym jako załącznik do wiadomości; znajduje się on w folderze scenery;ewentualnie screenie obrazującym problem (przypominamy o Regulaminowym umieszczaniu screenów).Wiadomości raportujące błędy, a będące nieprzydatne do ich lokalizacji/usunięcia, będą przenoszone na bocznicę.Prosimy nie zgłaszać w wątku problemów wynikających z nieprawidłowego rozpakowania paczki, bądź własnych w niej modyfikacji!Przed napisaniem wiadomości prosimy przeczytać plik informacyjny readme.html i poszukać w nim rozwiązania swojego problemu.