Odpaliłem sobie misję Drawinowo EP09. W poprzedniej paczce pamiętam, że były liczne błędy (albo błąd wywalał przed wjazdem do Włodowic Zachodnich i zwrotnice nas skierowywały na stację towarową. Jak jakimś cudem skierował nas dobrze, to radość i tak długa nie była, bo po podczepieniu się do składu i dojechaniu do Włodowic Gł. napotykaliśmy stojący na naszym torze skład towarowy). Miałem nadzieję, że to zostanie naprawione, jednak nic się takiego nie stało. :P
Na 1. screenie widać, jaki sygnał mamy podany. Zawsze pamiętałem, że aby wjechać prawidłowo, to tu był podawany S2. Dodatkowo na kolejnych screenach widać skład towarowy, który jakimś cudem zatrzymał się na górce między Włodowicami Tow. a Zachodnimi a powinien być już daleko w okolicach Grabówku. Na ostatnim screenie, widać, że miał podany wyjazd. Może to było powodem takiej sytuacji? Dodam, że jadący po mnie pośpiech wjechał na te tory, co powinien wjechać mój IC. ;) No i ostatni błąd jaki napotkałem w tej scenerii - w Grabówku Laskach przed P.odg. S1 do końca symulacji ma skład towarowy, blokując tym samym ruch reszty towarów w tym ET22-094 jadęcej z Falnsami z Grodziska do Włodowic.
Pozdrawiam