[...] Szczególnie w okolicach peronów.[...]
Tak zgadza się, w okolicy wjazdów na peron 3 i 4 różnica występuje. Dzieki za zwrócenie na to uwagi.
Postęp prac na linią Kraków - Tarnów. Na dziś jest zrobiony odcinek Kraków Główny - Bogumiłowice. Do poprawki jest jeszcze Kraków Główny i możne w pewnym stopniu niektóre stacje. Dolny docinek (Kraków – Bogumiłowice) na mapie (załącznik) zrobiłem ja, autorem górnej części (Bieżanów – Bochnia) jest @Rozi. Część Rozi’ego (ta górna) zostanie włączona w tą która wykonałem. Jeśli ktoś ma WOS-y, rozkłady, kilometraż gdzie znajduje się SBL, bezprądowe z tej linii to proszę o kontakt, każda poważniejsza informacja przyda się, jak też zdjęcia na tekstury/poglądowe (szczególnie z odcinka Podłęże – Tarnów). Uwagi mile widziane. [screeny z Krakowa Płaszowa]
« Dodano: 05 Czerwiec 2010, 11:41:57 »
Dwa screeny z Krakowa Głównego (południowa cześć stacji) i Podłęża - autorstwa Rozi'ego. Na ukończeniu północna część KG, wymaga trochę poprawek.
« Dodano: 29 Sierpień 2010, 22:15:53 »
Cały czas coś się robi... Screeny z Krakowa Głownego, wyjazd na Warszawę i Katowice (cześć północna stacji). Do dokończenia (przynajmniej jeśli chodzi o większe prace torowe): Tarnów Mościce i Tarnów. Pewnie jeszcze będzie trochę poprawek przy torach na pozostałej części trasy...
« Dodano: 22 Listopad 2010, 11:02:57»
Cały czas wolno do przodu... Aktualnie cała sceneria jest przejezdna od Krakowa Głównego do Tarnowa.
Szukam WOSu dla linii dla rozkładu ważnego od 14 grudnia 2008 roku (gdzie szlakowa od Podłęża do Tarnowa to 120 km/h), jak by ktoś miał, to proszę o kontakt. Screen z podglądu całej scenerii i w budowie KGZ (od strony Kr. Głównego i Katowic).