Pozwolę sobie przyłączyć się do tematu. Otóż ściągnąłem kolejną odsłonę kabiny do lokomotywy 4E. Kabina jest znakomicie wykonana i tutaj należą się autorom wielkie gratulacje, a zarazem podziękowania za wydanie świetnego dodatku do MaSzyny. Kawał dobrej roboty!
Jednak pojawił mi się pewien problem. Postanowiłem pojeździć w nowej kabinie w scenerii Zwierzyniec (misja z pociągiem pośpiesznym). Uruchamiam lokomotywę, podjeżdżam do mojego składu czekającego przy peronie, podłączam się, zmieniam kabinę i czekam na wolną drogę. W między czasie oczywiście luzuję skład. No i do tego momentu wszystko przebiega sprawnie i bez zakłóceń. Niestety pojawia się problem, gdy chcę ruszyć. Skład wbrew mojej woli zatrzymuje się, a po próbie ponownego odhamowania i ruszenia pantografy same opadają i cisza jak makiem zasiał. Próbowałem podłączyć się do osobnego składu na swojej scenerii testowej, występuje dokładnie ten sam problem. Jeśli jednak uruchamiam scenerię, w której to lokomotywa jest już sprzęgnięta ze składem, wszystko działa jak należy. Problem zaczyna się, gdy podjeżdżam do wagonów i sprzęgam z nimi loka. Czy ktoś ma podobny problem? Czy ktoś będzie w stanie mi pomóc? Korzystam z exe z DizelPack'a.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam, @mk1992.