Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Paczka całościowa
Dozer:
--- Cytuj ---Tylko tych kabin trochę wyszło. Pytanie brzmi, które i jak podzielone?
--- Koniec cytatu ---
To będzie moja subiektywna ocena, ale najbardziej podobały mi się kabiny zrobione przez Ciebie @ST44-003 zamieszczone w tym wątku:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7096.60.html
Jedyne co bym zmienił, to usunął radyjko (nie wiem jak u innych, ale mi się nie wyświetlało, dlatego usunąłem je z kabiny) i dodałbym podłogę (przynajmniej, gdy ja kiedyś ściagnąłem tę wersję kabiny, nie posiadała podłogi, musiałem ją sobie sam dodać).
ST44-003:
Moja subiektywna ocena to TA kabina jest godna uwagi ;)
EDIT: Co do radyjka w kabinie: brak tekstury ;D Po prostu była źle spasowana i dla tego jej nie było, a ja zapomniałem wywalić przed publikacją owy przedmiot :)
youBy:
Ale na pewno nie ten zwrotnik rozjazdu krzyżowego.
Ra:
W ogóle to jeszcze światła na zwrotnikach i w lokomotywach trzeba by pozmieniać na żółtawe (żarowe), rezerwując biały #FFFFFF dla światła słonecznego...
Ponadto chk/mmd/t3d dla wersji nocnej pojazdów (smugi, świecące okna) proponuję nazywać poprzez dodanie wykrzyknika do nazw podstawowych.
Ponieważ jest już na testach zrobiony instalator dodatków, paczka główna może być okrojona do najlepszych rzeczy, a pozostałe da się wkrótce zainstalować "na żądanie".
Mariusz1970:
Ponieważ ja mam hopla przede wszystkim na max. prawidłowym działaniu paczki, to wedlug mnie takie kryteria:
1)Scenerie:
-prawidłowe eventy we wszystkich trasach i we wszyskich misjach, czyli że wszystkie misje można ukończyć, a także w razie potrzeby poprawki w eventach, dla prawidłowszej sygnalizacji kolejowej
-uzupełnienie we wszystkich trasach brakujacych plików np. *inc i wszelkich tekstur. W przypadku zlego przypisania w scm jakiegoś inc, czy tekstur, poprawienie tego
2)Tabor
-prawidłowe kręcenie się kół
-Selillum: true/false - tam gdzie trzeba w t3d (zresztą, to może dotyczyć wszystkich plików t3d - niekoniecznie dotyczącego li tylko taboru)
Te kryteria dla mnie są najważniejsze. Pomijam tutaj sprawę fizyki pojazdów, założenie, iz jest ok.
I dawać do niej co bardziej wartościowego, czyli jakość nad ilością.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej