Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Paczka całościowa
pol102:
Czas trwania ankiety 10 dni ;)
To ma na celu ułatwienie pewnego tajemnego zadania postawionego przed pewną znaną na forum osobą. Za oddane głosy dziękuję.
_KAT_:
Wszystkie wydane modele i scenerie ... i tabor, który posiada kabinę ;)
pol102:
Kabina, lokomotywa, budynek to wszystko są modele. Wszystkie oznacza: kible ze słabymi teksturami, starą siódemkę, starego byka... wszystko ;d
Dozer:
Na pewno wszystkie scenerie jakie do tej pory oficjalnie wyszły. Nie chciałbym natomiast wszystkich modeli. Wg mnie nie powinno być pierwszych byków, jedynie te z 201E_packa. A w paczce powinna się znaleźć np. EU07 z nowymi kabinami, EN57 z EZT packa MKaczekgo, oczywiście spalinówki z CCCP_packa i dieselpacka, nie dawałbym chyba starych tekstur wagonów Z1 (papuga), można by dodać jeszcze jakieś nowe dźwięki.
ST44-003:
--- Cytat: d0z3r w 30 Listopada 2008, 13:24:32 ---Ciach...A w paczce powinna się znaleźć np. EU07 z nowymi kabinami... ciach.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy jest sens wypuszczać paczkę całościową ze starymi, nowymi kabinami do EU. Nie lepiej poczekać na nowy model?
Co do paczki to ja bym polecał wyemitować ją z takimi sceneriami jak:
Bałtyk, Zwierzyniec, Linia546, Drawinowo, Calkowo`95, Elektrownie, Krzyżową 2, Quark2007 i Noc, SDR18 (o ile nie ma błędów), ZL-SB (wraz z obecnym modelem Lxd2 wraz z prowizorką kabiny).
Te scenerie są godne wyemitowania w paczce całościowej wg. mnie :)
Co do taboru, to przecież niektóre AI można wypuścić: EM10, wszystkie SM itp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej