Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
Dewik:
Ciekawe czy ona wogóle była....Bo kiedyś było głośno,że jest skończona tylko ze Bart nie umiał przejsc procedur downoladu i nie dodał,a teraz słyszałem ze jest jeszcze nieskonczona i ze juz chyba nikt jej nie dokńczy...No nic zawsze był chęci...
ABu:
--- Cytuj ---Ciekawe czy ona wogóle była....
--- Koniec cytatu ---
No tak, a screeny to sobie Bart w paincie narysowal? ;) Gdybym
byl na miejscu Barta, to bym sie na Ciebie obrazil za ten tekst :)
OlO_EU:
im wiecej takich watkow tym bardziej jestem za komercjalizacja projektw. ludzie czy wy naprawde nie potraficie docenic ludzkiej pracy ? zrobcie najpierw cos samemu potem zacznijcie komentowac z tego co pamietam to lublin byl skonczony a ze teraz sa robione trasy do neigo przylegle (wiec dlatego pisze sie ze nie skonczona) pozatym to nie jest robione pod czyjes zamowienie to jest robione bo komus sie chce !!! nikt nie bedize patrzyl na wasze widzimisie. RECE OPADAJA
OlO_EU
Bart:
Nie wiem jak Wy czytacie posty ale chyba nie wszyscy je rozumiecie. Jak ktoś znajdzie posta gdzie pisałem że SKOŃCZONA jest moja trasa to niech mi go wskaże a ja natychmiast mu wyślę to co mam. Było kiedyś pisane że tworzę i scn pojawi się wkrótce, ale wtedy była to sama stacja z kawałeczkiem szlaku. Postanowiłem pociagnąc to dalej i powstało więcej szlaku z 3-ma przystanakami osobowymi. Chciałem zrobić trasę do Nałęczowa, ale nie zdążyłem.
Co do tras przyległych pod Lublin to nikt mi nie składał takich propozycji i ja nic o tym nie wiem. Słyszałem o trasach pod Jelitkowo, jednak do mnie nikt nie wystartował z taką propzycją. Trasa miała być wierna realowi i pewnie dlatego.
Co do przesyłania do downloadu to chodziło mi o tekstury i dodatki które stworzyłem. Teraz zaczełem wysyłać do downloadu swoje prace.
Sm42:
--- Cytuj ---ludzie czy wy naprawde nie potraficie docenic ludzkiej pracy ?
--- Koniec cytatu ---
Kto nie docenia pracy autorów nich pierwszy rzuci kamień...osobiscie nei radze bo dostaniecie bana :))))
--- Cytuj ---zrobcie najpierw cos samemu potem zacznijcie komentowac (..)
--- Koniec cytatu ---
Ale niektórzy nie potrafią i z upragnieniem zaglądają coodziennie na głowną stronę patrząc czy nie ma nawet drobnej akualki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej