Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa...okręg Lublin...

<< < (9/31) > >>

iwan:

--- Cytat: "OlO_EU" ---im wiecej takich watkow tym bardziej jestem za komercjalizacja projektw
--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem taki watek nie powinien w ogole sie pojawic. Skonczy sie tak jak bylo z serwerem kolej.pl (KaWa sie rozleje)
Poza tym jak podjac decyzje kto zasluzyl na taka skladke, a kto nie? Ktos ma problem to probujemy zalatwic to w swoim gronie. Nie podajemy tego do wiadomosci publicznej bo to odbija sie jednak na projekcie ktory z zalozenia ma byc free.
To jest moja prywatna opinia.

Dewik:
Kurde ludzie ja już śledze to forum od kiedy bart powedział o swojej trasce:)I teraz sobie zażartowałem aby dojść do sedna(że Bart nie ma jak skończyć tej stacji)A wy tutaj namnie naskakujecie,ze kogoś obrażam i codziennie patrze czy nie ma drobnej aktualki...eh z kim ja wogóle rozmawiam...Nie znacie się na żartach(aluzjach)oczywiśćie nie mówie do wszystkich...narażka

iwan:

--- Cytat: "Dewik" ---I teraz sobie zażartowałem aby dojść do sedna
--- Koniec cytatu ---

za malo uzyles ";-)"

Nicolass:
Iwan, co masz przeciwko temu że zamiast idąc dziś do szkoły, zamiast kupić sobie batonika za 1,99 zł poczekam aż Bart da nam namiary na swoje konto (lub inną metodę przelania kasy) i wysle mu te pieniądze w ramach czynu społecznego dla tego projektu? Przecierz grono wielbicieli tego symulatora jest tak duże, a autorów tak małe, że naprawdę jak któremuś z nich coś się sypie to powinniśmy mu pomóc. Jest to darmowy projekt a my - MK mamy często dużo zbędnej kasy, którą wykożystujem np. na wspomniane wyżej słodycze.

PS: Bart, wrzuć może numer konta do podpisu, to raz w miesiącu wyślę ci pare złotych. Mysle że jak się tutaj zmobilizujemy, to w parę miesięcy kupimy Bartowi komputer.

EU05:
Bart, chcę Ci serdecznie pogratulować twoich teksturek, które już sie pojawiły(mam na myśli EU07-399 i 524 oraz ET22-616). Chciałbym Cię i innych prosić o radę: są siodemki 303E, które maja okrągłe reflektory, a ja jak raz zrobołem teksturę 303E z okrągłymi reflektorami, to mi wyskoczyła cała biała loka...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej