Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa trasa...okręg Lublin...
Sm42:
--- Cytuj ---Skąd można ściągnąć tę trasę ?
--- Koniec cytatu ---
Trasy oficjalnie nie ma.Ale wyższe sfery pewnie już ją mają i sie nią napawają... :)
Pozdrawiam
OczeQ:
--- Cytat: "Sm42" ---
Trasy oficjalnie nie ma.Ale wyższe sfery pewnie już ją mają i sie nią napawają... :)
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
taaaaa....... mogły by się owe wyższe sfery nią podzielić ze sferami niższymi :) ;chyba że tam jest jeszcze coś poważnego do roboty.
pozdrawam
A wiecie że się mylicie??
Trasę mam tylko ja i jakiś pan z poczty (może listonosz). Jedyną osobą która dostała plik max był McZapkie (było to dawno gdzieś we wrześniu i podejrzewam że był tak zajęty tworzeniem że nawet nie uruchomił). Trasa była wtedy tylko stacją i nie było żadnego ruchu.
Ostatnio wysłałem płytkę z scenerią do jednej osoby której obiecywałem już od września... (co jak co.. pomagał mi dostarczając wszelkich informacji) i... zagineła w akcji... Pewnie nie potrzebnie napisałem na kopercie MaSzyna Lublin... i teraz jakiś kolo z poczty gra bo przesyłka niedoszła :(
Więc samą scenerię widział mój kumpel z byłej klasy, LTEK (stworzył Lublin do Kolejarza --> radzę się zapoznać) oraz pewnien MK ze Świnoujścia który robi dużo błenduff :)
Wyższe sfery znają Lublin tylko ze screenów :))))
Wiedzcie że jestem JEDYNYM autorem
Pozdrawiam
Piotrek:
Mógłbyś się z nami podzielić ta trasą ?
uetam:
No przecież było mówione że trasa jest nie skończona...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej