Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja konkursu.
AtapiCl:
--- Cytat: Sm 42 driver w 04 Sierpnia 2008, 16:49:29 ---Nie proponowałem kabin jako nagrody gdyż ich nie posiadam
--- Koniec cytatu ---
A ja nie cytowałem Twojej wypowiedzi, tylko kolegi @Gagarek. I moja odpowiedź odnosi się do jego wypowiedzi.
--- Cytuj ---W takim razie @ZiomalCl, co proponujesz?
--- Koniec cytatu ---
Tu już nie chodzi o czas. Moim zdaniem sama budowa stacji jest bez sensu.
Bo co z tą stacją zrobisz później? Powiecie, że dacie maxa, żeby ktoś wykorzystał w swojej trasie. Był już taki temat, do umieszczania fajnych maxów. I prawie nikt nie skorzystał, nikt nie umieszczał maxów (Prócz autora wątku i jednego usera - reszta, która wypowiadała się w tym wątku stwierdziła, że wrzuci i... I nic). Nagroda tutaj nic nie da.
Sm 42 driver:
--- Cytat: ZiomalCl w 04 Sierpnia 2008, 16:58:09 ---
--- Cytat: Sm 42 driver w 04 Sierpnia 2008, 16:49:29 ---Nie proponowałem kabin jako nagrody gdyż ich nie posiadam
--- Koniec cytatu ---
A ja nie cytowałem Twojej wypowiedzi, tylko kolegi @Gagarek.
--- Koniec cytatu ---
Wiem :) W takim razie ponawiam swoje pytanie: co proponujesz na nagrodę?
---------------------------------------------------------------------------------------
--- Cytat: ZiomalCl w 04 Sierpnia 2008, 16:58:09 ---
--- Koniec cytatu ---
A ja nie cytowałem Twojej wypowiedzi, tylko kolegi @Gagarek. I moja odpowiedź odnosi się do jego wypowiedzi.
--- Cytuj ---W takim razie @ZiomalCl, co proponujesz?
--- Koniec cytatu ---
Tu już nie chodzi o czas. Moim zdaniem sama budowa stacji jest bez sensu.
Bo co z tą stacją zrobisz później? Powiecie, że dacie maxa, żeby ktoś wykorzystał w swojej trasie. Był już taki temat, do umieszczania fajnych maxów. I prawie nikt nie skorzystał, nikt nie umieszczał maxów (Prócz autora wątku i jednego usera - reszta, która wypowiadała się w tym wątku stwierdziła, że wrzuci i... I nic). Nagroda tutaj nic nie da.
--- Koniec cytatu ---
W sumie to masz rację, ale w sumie tak dobrze nam się rozmawia to powiem jeszcze coś ;)
Byłoby do wyboru: albo stacja, albo ok 5 km szlaku. Wtedy można byłoby połączyć to wszystko i ewentualnie wydać jako "projekt zbiorowy" :D
Napisz co sądzisz na ten temat :)
Pzdr
Gagarek:
Nie wiem... bo za screen (ranga) to OK, ale w scenerię trzeba trochę więcej pracy włożyć, więc sama ranga nie wystarczy ;)
mk1992:
--- Cytuj ---W takim razie ponawiam swoje pytanie: co proponujesz na nagrodę?
--- Koniec cytatu ---
A po co nagroda? Czy zawsze musimy robić coś za coś? Nie można zrobić nic bezinteresowanie, dla własnej satysfakcji, że zrobiło się coś do symulatora? Moim zdaniem, wystarczy podjum: 1, 2, 3 miejsce. Tyle.
Sam pomysł konkursu mi się podoba i go popieram.
ZiomalCl: tym userem byłem ja... ;)
Pozdrawiam!
Sm 42 driver:
--- Cytat: mk1992 w 04 Sierpnia 2008, 18:41:19 ---Sam pomysł konkursu mi się podoba i go popieram.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję :)
PS. Wyedytowany poprzedni post, odpowiedź dla @ZiomalCl :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej