Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja konkursu.

(1/3) > >>

Sm 42 driver:
Witam :)
Nieśmiało chciałbym zapytać czy bylibyście zainteresowani "konkursem sceneryjnym"? Konkurs taki miałby polegać na stworzeniu małej scenerii (np. jednej stacji). Następnie komisja by te prace (scenerie) oceniła, a dla zwycięzcy przewidziana byłaby nagroda. :D
Taki konkurs mógłby być dobry dla początkujących trasopisarzy, chcących pokazać co potrafią ;)
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam

Przenoszę do działu Propozycje. Nadawaj swoim wątkom jakiś konkretny tytuł, a nie "propozycja...".

Andrzej.

Gagarek:

--- Cytat: Sm 42 driver w 04 Sierpnia 2008, 14:02:30 ---...a dla zwycięzcy przewidziana byłaby nagroda. :D
--- Koniec cytatu ---

Na przykład: konkurs organizowany raz na miesiąc, a nagroda... hmm..... może taka fajna kabina do EU07, którą ma niewiele osób :-D. Ja to samo chciałem zrobić, ale ze screenami ;) Taki sam jest na (na razie nieczynnym) TrainzMaps.cal.pl Tylko tam po zwyciężeniu jest nadawana ranga: "Screenotwórca". Screena pyknąć łatwo, więc może być taka nagroda, ale już za scenerię trzeba coś większego :D

Pozdrawiam.
Gagarek

Sm 42 driver:
Tak, o tamtych konkursach wiem ;)
Narazie jeszcze myślę nad nagrodami :)

AtapiCl:
Po pierwsze: Nie wiem czemu propozycję zrobienia czegoś związanego z symkiem wrzucacie do 'Test', a nie do 'Propozycje'.

--- Cytat: Gagarek w 04 Sierpnia 2008, 14:09:34 ---Na przykład: konkurs organizowany raz na miesiąc, a nagroda... hmm..... może taka fajna kabina do EU07, którą ma niewiele osób :-D.

--- Koniec cytatu ---

...

Po drugie: W miesiąc* to sobie można zrobić...
Po trzecie i na razie ostatnie: Kabiny, ani inne niepubliczne elementy symulatora nie będą obiektem handlu w zamian za coś. Nawet jako nagrody.

* - Racja. Miesiąc, a nie tydzień. Mój błąd.

Sm 42 driver:

--- Cytat: ZiomalCl w 04 Sierpnia 2008, 15:59:51 ---Po pierwsze: Nie wiem czemu propozycję zrobienia czegoś związanego z symkiem wrzucacie do 'Test', a nie do 'Propozycje'.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli moderator uważa podobnie proszę o przesunięcie :) Miała to być luźna propozycja.

--- Cytat: ZiomalCl w 04 Sierpnia 2008, 15:59:51 ---Po drugie: W tydzień to sobie można zrobić...

--- Koniec cytatu ---
Nie mówiłem, że co tydzień/miesiąc. @ZiomalCl: Dokładnie ...

--- Cytat: ZiomalCl w 04 Sierpnia 2008, 15:59:51 ---Po trzecie i na razie ostatnie: Kabiny, ani inne niepubliczne elementy symulatora nie będą obiektem handlu w zamian za coś. Nawet jako nagrody.

--- Koniec cytatu ---
Nie proponowałem kabin jako nagrody gdyż ich nie posiadam [poza tym co było udostępnione (by ST44-003)]. Napisałem wyżej, że myślę jeszcze nad nagrodami, bo jak konkurs to z nagrodami ;) W takim razie @ZiomalCl, co proponujesz?
Pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej