Autor Wątek:  Wydzielone z "semafor kształtowy z "połamanymi" ramionami."  (Przeczytany 1542 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 340
Nie ten temat. A szukajka co? Pogryzła Cię że jej nie używasz??

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 06 Lipca 2008, 16:59:55 wysłana przez Akvin »

Offline P.J.

• Otrzymane polubienia: 16
Odp: Problem z semaforami kształtowymi i przejazdami.
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lipca 2008, 16:41:00 »
Ten wątek dotyczy problemów z semaforami kształtowymi, który znalazłem dzięki szukajce i który do tego najlepiej pasował i skąd wiesz czy nie jest związany z podobnym problemem. 
Jak się nie podoba to założę nowy wątek.
A Twój komentarz @ST43-003 jest żenujący i jest dla mnie tylko prostackim nabijaniem postów.
Podałem krótko i na temat co potrzebuję i czekam na jasną i konkretną odpowiedź, a nie na jakieś biadolenia.

Prawdziwy Wielkopolanin: Poznań  Główny - Środa Wielkopolska - Jarocin - Ostrów Wielkopolski - Kępno - Kluczbork - Lubliniec - Tarnowskie Góry - Bytom - Katowice - Kraków Główny i 170 kilometrów wielkopolskiego szlaku.

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 340
Odp: Problem z semaforami kształtowymi i przejazdami.
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Lipca 2008, 16:52:12 »
To trzeba było odrazu założyć nowy wątek i nie wchodzić w pierwszy wątek jaki wynajdzie szukajka tylko spokojnie szukać po tych które się wyświetlą. Jest takie przyszłoswie "Szukajka prawde Ci powie".
BOCZNICA Please.

Ten wątek dotyczy problemów z semaforami kształtowymi, który znalazłem dzięki szukajce i który do tego najlepiej pasował i skąd wiesz czy nie jest związany z podobnym problemem. 

Masz odpowiedź w tym co sam napisałeś. Ten wątek dotyczy PROBLEMÓW  z semaforami ale nie zawiera tego co szukasz. Sprawa jest prosta.
« Ostatnia zmiana: 06 Lipca 2008, 16:56:04 wysłana przez ST44-003 »