Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywy Sigmana: M62-0837
EU07-033:
--- Cytat: youBy w 01 Czerwca 2008, 22:00:15 ---Nie wykazał sprzweciwu do tej pory, więc wystawiaj (nadmień tylko, że poprawka tex @Sigmana).
--- Koniec cytatu ---
Nie wykazał bo jest nie dostępny w tej chwili, nie ma go na forum co widać i na GG, jestem z nim w stałym kontakcie, wiem kiedy jest i kiedy go nie ma.
Pozdrawiam.
youBy:
Licencję powinien był przeczytać, więc co Ty na to? Poza tym sprzeciw taki powinien być podany przy publikacji tekstury jak coś. Dodatkowo wskazanie, że nie będzie tego poprawiał, nie oznacza, że zabrania korekty owej tekstury przez kogoś innego.
Podobnaż sytuacja już raz była...
adsim:
No dobra. Mam nadzieję, że Sigman się nie obrazi :). W końcu to tylko drobne poprawki.
Proszę: http://www.eu07.pl/userfiles/ET22-527.zip
Sigman:
A poprawiajta se jak chceta :D Mnie się już nie chce :p Zrobię jeszcze jedną ET22 i koniec, zajmę się gagarinami i TEM2.
P.S.
Tekstury @EU05 też poprawiacie? Na niektórych to niedopasowanie widać bardziej, zwłaszcza przy krawędziach narożnych okienek.
adsim:
--- Cytat: Sigman w 01 Czerwca 2008, 23:51:51 ---...Tekstury @EU05 też poprawiacie?...
--- Koniec cytatu ---
Jak będzie czas, to i tym się zajmiemy ;) Dopasowanie okienek narożnych wymaga nieco więcej pracy i cierpliwości.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej