Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywy Sigmana: M62-0837

(1/4) > >>

Sigman:
Witam!

Wykonałem teksturę ET22-527 z ZT w Żurawicy. Zdjęcia dostarczył EU07-033.
Nie wiem, czy Wam się spodoba, zrobiłem to tak dobrze jak mogłem.

Oto screeny:

Link do tekstury: http://www.eu07.pl/userfiles/ET22-527.rar

Zdjęcie prawdziwej maszyny: http://www.gftk.cal.pl/cpg1416/displayimage.php?pid=83&fullsize=1

W tym wątku będę umieszczał moje tekstury lokomotyw, wagony zaś w oddzielnym, już istniejącym.

Pozdrawiam, Sigman.

defiler:
Popraw uchwyty na SKP. Zostawiles takie jak na obudowanych zderzakach, brak stopni nad zderzakami. :) Swiatla troche nienaturalne, zbyt zolte. Poza tymi drobnymi mankamentami, tekstura godna uwagi.

Pozdrawiam

Siarka95:
Trzeba by poprawić przejście ciemno-zielonego pasa z czoła do boku ;)
Poza tym spoko

Sigman:
Od razu mówię, nie będę tego poprawiał, bo mam już dosyć tej ET22. Dopasowanie czoła do boków to loteria. Mapowanie niestety jest takie, a nie inne, moim zdaniem powinno być na takiej zasadzie jak w ST44, a okienko na rogu kabiny powinno być na teksturze oddzielnie i w całości. Wystarczyłyby 2 zdjęcia pod kątem 45 stopni, zeby zrobić te okienka.

Dziękuję za pozytywne oceny, w przygotowaniu mam już kilka nowych tekstur ;)

Patrykos:

--- Cytat: Sigman w 01 Czerwca 2008, 15:53:02 ---Od razu mówię, nie będę tego poprawiał, bo mam już dosyć tej ET22. Dopasowanie czoła do boków to loteria. Mapowanie niestety jest takie, a nie inne, moim zdaniem powinno być na takiej zasadzie jak w ST44, a okienko na rogu kabiny powinno być na teksturze oddzielnie i w całości. Wystarczyłyby 2 zdjęcia pod kątem 45 stopni, zeby zrobić te okienka.

Dziękuję za pozytywne oceny, w przygotowaniu mam już kilka nowych tekstur ;)

--- Koniec cytatu ---
Zgodzę się z tym postem, męczące jest przygotowanie tekstury 22. Co do mapowania to masz rację, takie powinno być.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej