Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

3ds max

<< < (4/4)

bartas:
...

AtapiCl:
Z logu nic nie wynika. Wrzuć wpisy do .scn tych modeli, które wyeksportowałeś...

ISDR:
Napisz jeszcze jaka to trasa. bo log kończy się nie bardzo prawidłowo.

Żabek:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Maja 2008, 18:15:48 ---Z logu nic nie wynika.
--- Koniec cytatu ---
Polemizowałbym. Z logu wynika, iż błąd najprawdopodobnie powoduje element, który jest ładowany zaraz po stodoladrewn01.t3d
W praktyce może to oznaczać np. iż istnieje sobie plik inc w ktorym jest zawarty nieistniejący model t3d. Może być np. w innym katalogu, może być literówka w nazwie itp itd. Zobacz po prostu jaki jest *.inc następny po tym już załadowanym, odszukaj go w katalogu scenery, otwórz, zobacz gdzie powinien być model t3d i sprawdź w katalogu models czy takowy faktycznie tam jest.
Z kolei jeśli następny ładowany jest tor, sprawdź czy nie jest to odcinek pionowy lub zerowy, tzn taki w ktorym koniec pokrywa się z początkiem.
Pozdro

AtapiCl:

--- Cytat: Żabek w 30 Maja 2008, 20:15:05 ---Polemizowałbym. Z logu wynika, iż błąd najprawdopodobnie powoduje element, który jest ładowany zaraz po stodoladrewn01.t3d
W praktyce może to oznaczać np. iż istnieje sobie plik inc w ktorym jest zawarty nieistniejący model t3d. Może być np. w innym katalogu, może być literówka w nazwie itp itd.

--- Koniec cytatu ---

Oj to ja wiem. Dlatego właśnie chciałem, żeby wrzucił wpisy modeli, które pewnie powodują błąd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej