Autor Wątek:  Cannot load dynamic object (Krzyżowa - Drawowo Gł.)  (Przeczytany 4775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kus[pl]

• Otrzymane polubienia: 0
Cannot load dynamic object (Krzyżowa - Drawowo Gł.)
« dnia: 16 Kwietnia 2008, 21:13:31 »
Cytat: BLAcKboY
Ściągłem, skopiowałem (ostrożnie, nie nadpisując), i nie działą. Jest komenda  sky, więc domyślam się, że ma być exe 699. I dalej nic. "Wystąpił błąd z aplikacją, bla bla bla"

Witam.
Mam podobnie, a żeby było śmieszniej to wykłada się w momencie jak miałby się włączyc skład ;), ale po drodze wyskakuje komunikat pokazany w linku poniżej ale po tamtym komunikacie  po kliknięciu ok  symek dalej się wgrywa , ,dopiero po ostatnim screennie symek się wykłada i pisze ulubiony komunikat że  program musiał zamknąc aplikacje ...... :).
Pozdrawiam.

PS: Z góry dzięki za pomoc.

Witam. @grzegorz kk brakuje Ci tego loka: http://www.sendspace.com/file/7x39dv Sprawdź czy z tym się uruchomi.
Pozdrawiam

Witam
Mam ten sam problem z tymi bykami, ktoś Grzegorzowi pomógł, ale ten link juz wygasł, czy udało by się komuś może wysłac mi ten plik albo z re-up'ować go. Jak by mi ktoś pomógł bym był bardzo wdzięczny. Jak coś gg 2499157.

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2008, 13:37:54 wysłana przez Akvin »
A kto umarł, ten nie żyje...

Offline hecru

Odp: trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwietnia 2008, 01:03:31 »
Również bym prosił mam to samo.

Offline Żuk

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 3
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Kwietnia 2008, 17:25:28 »
Panowie zmieńcie wpis do scenerii lub sprawdźcie czy macie taką ścieżkę jak w błędzie, który wyskakuje:
PKP/ET22/201E-n_dumbLegenda:
PKP- folder w dynamic (główny katalog maszyny), który zawiera pojazdy trakcyjne i inny tabor (wagony, itp)
ET22- folder z et22
201E-n_dumb- plik mmd i chk powinien być takiej samej nazwy

Offline kus[pl]

« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwietnia 2008, 17:26:30 »
Panowie zmieńcie wpis do scenerii lub sprawdźcie czy macie taką ścieżkę jak w błędzie, który wyskakuje:
PKP/ET22/201E-n_dumbLegenda:
PKP- folder w dynamic (główny katalog maszyny), który zawiera pojazdy trakcyjne i inny tabor (wagony, itp)
ET22- folder z et22
201E-n_dumb- plik mmd i chk powinien być takiej samej nazwy

Nie mam tego pliku, a zmiana loka nic nie daje, ten błąd dalej wyskaktuje :/

Offline Żuk

• Otrzymane polubienia: 3
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Kwietnia 2008, 18:25:19 »
Wstaw mi tutaj plik scn

Offline AtapiCl

• O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Kwietnia 2008, 18:41:05 »
Nie mam tego pliku, a zmiana loka nic nie daje, ten błąd dalej wyskaktuje :/

Brak pliku to jedno... Nie może się wyświetlać ten sam błąd, jeśli zmieniłeś loka. Wniosek - są jeszcze inne ET22 tego typu, których nie zamieniłeś. Jeśli mówisz, że w pliku .scn który odpalasz wszystkie loki 201E-n_dumb są zamienione i nadal jest to samo - pewnie uruchamiasz plik krzyzowa2_ET22-xxx.scn - a w nim na samym końcu jest wpis:

include krzyzowa2/sc2_składy_ET22-XXX.scm end

Plik ten znajduje się w /scenery/krzyzowa2/

Tu też są wpisy składów.
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2008, 18:43:13 wysłana przez ZiomalCl »

Offline kus[pl]

« Odpowiedź #6 dnia: 21 Kwietnia 2008, 17:15:17 »
Więc jest tak.
Zmieniłem wpisy do byków bo tamten mi nie wchodził, wszedłem do:scenery\krzyzowa2 i tam są 2 pliki
te sc2_składy_ET22-804 i sc2_składy_ET22-1018 wpisy pozamieniałem na :
node -1 0 ET22-1060 dynamic PKP\201E 201Eh-r-1060.tga 201E-r 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
i ET22-1059
taki sam wpis tylko inne numki loka. Dalej wszedłem w EU07\scenery tam są 2 pliki krzyzowa2_ET22-091 i 1018 , zmieniłem nazwy tych plików i wpisy w środku na te et22-1059-60. Na samym dole jest coś takiego:
include krzyzowa2/sc2_składy_ET22-091.scm end-tam również w 2 plikach zmieniłem nazwy tak jak w folderze: scenery\krzyzowa2 (tam nazwe pliku automatycznie zmieniłem, jak zmieniałem loka).
I jak mi sie ładuje krzyzowa2 to wyskakuje błąd odnośnie dalej starych 804 i 1018 :/
Raz udało mi się odpalić misje z bykiem. Najpierw odrzuciło mnie w przód i tak powoli sie toczyłem nacisnołem F4 zeby zobaczyć co sie dzieje i zobaczyłem dwa ET22-1060 spięte ze sobą (po odrzuceniu jechałem ze 40 :D ) i zaraz wyskoczył mi niezidentyfikowany błąd

Jakby ktoś by mi podesłał po prostu te 2 brakujące pliki, to by rozwiązało problem (i tak bykami nie mam zamiaru jeździć ;) )
Więc jak ktoś mógłby mi przesłać badz zhostować gdzieś na serwie bym był wdzięczny
pozdro
« Ostatnia zmiana: 30 Kwietnia 2008, 14:04:49 wysłana przez Akvin »

Offline Krzysiek626

• EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 445
Odp: Cannot load dynamic object (Krzyżowa - Drawowo Gł.)
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Kwietnia 2008, 20:40:34 »
Jakby ktoś by mi podesłał po prostu te 2 brakujące pliki, to by rozwiązało problem (i tak bykami nie mam zamiaru jeździć ;) )
Więc jak ktoś mógłby mi przesłać badz zhostować gdzieś na serwie bym był wdzięczny
pozdro
Wstaw coś innego do składów w scenerii, coś co już masz. Ale zrób to dokładnie, poprzednio coś nie dokończyłeś. Będziesz miał szybciej. Użyj opcji szukaj, być może jest czynny link do tych plików na forum.
PS:
Zdecyduj się , albo używasz polskich znaków albo nie.

Offline kus[pl]

Odp: Cannot load dynamic object (Krzyżowa - Drawowo Gł.)
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Kwietnia 2008, 23:07:26 »
Zmienilem loki na et21 i et42 nic to nie dalo, dalej chce tego pliku. Dzis nie mam czasu szukac tego pliku po forum, bo jutro do szkoly rano. Poszukam jutro po szkole :/ Juz caly tydzien wojuje z ta mapa :/

Udało mi się uruchomić trase!!
Wszystko chodzi jak marzenie. Wielkie dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdro

Zamykam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 30 Kwietnia 2008, 14:05:42 wysłana przez Akvin »