A więc mam sprawe co do kolegi @Szym13. A więc upomina się on że nie może się zalogować mimo iż przy jego nazwie usera nic nie jest napisane. Dostał on najpierw Muted a potem Warned, ale czas bycia zablokowanym (od początku stycznia) już minął a on dalej nie może wejść. Proszę szanownych adminów o wyjaśnienie tej sprawy. Pojawia się mu komunikat "Wystąpił błąd! Przykro nam Gość/szym13, jesteś zbanowany na tym forum! Handel nieoficjalnymi dodatkami"
Rozmawiałem z nim na temat rzekomego handlu dodatkami. Kolega przyznał się do rozmów na ich temat z drugim kolegą którym jest EU05. Dowiedziałem się o przebiegu ich rozmowy, i to że znam zawartość Taborową @Szym13 (niektóre dodatki mi podsyłałem), nie posiadał on żadnego WAŻNIEJSZEGO nieopublikowanego dodatku. Przyznam się że sam jestem w posiadaniu jednego, nie powiem jednak jakiego. Jestem zniesmaczony całą sprawą gdyż została złamana prywatność wiadomości (faktycznie, był zakaz ich wysyłania) gdyż panowie admini (zaznaczając |andy|) dowiedział się o całej rozmowie czytając ich korenspondencje.
Ja proszę jednak o odblokowanie kolegi @Szym13 gdyż bardzo przeprasza za swój błąd, którego mam nadzieję więcej nie powtórzy.
Dzięki wielkie.
To wszystko jest po polsku? Czytales to zanim wyslales? Iwan