Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Zielona Łączka - Stare Bale >>750 mm<<

<< < (7/9) > >>

Marcin1992:
Ok poradziłem sobie. Wystarczy we wpisie do dynamic.dat w trzeciej linijce zamiast 1 dać 2 i wtedy pojazd jest wykrywalny. Aha i zróbcie kopię dźwięku odpalania sn61 i nazwijcie go: ignition-lxd2 . U mnie symek o to się upomniał, ale model wczytał lecz gdy chciałem odpalić to wtedy wywalił. Gdy zrobiłem ten plik wszystko jest ok.

Sm 42 driver:

--- Cytat: adsim w 21 Marca 2008, 16:25:16 ---Ja natomiast mam taką sugestię, aby autor dodał folder teren do swojej paczki z trasą, bo nie każdy może go mieć.

--- Koniec cytatu ---

Chciałbym jeszcze zaznaczyć iż folder teren nie jest mój, tylko Ś.P. kolegi @jarasa i pochcodzi z tego wątku: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,2451.0.html
Pozdrawiam

Ra:
Dźwięk odpalania jest tu:
http://members.lycos.co.uk/drezyna/Wmc/ignition-lxd2.wav

Jechałem trasą wczoraj. Ogólnie jest dobrze.

Ten żywopłot jest trochę irytujący, przydało by się trochę zróżnicować drzewa. Serpentyny są trochę na siłę zrobione. Na pierwszej zwrotnicy na stacji wyjazdowej mnie przerzuciło.

Nie wiem, kto robił krzaczki, ale mają źle zamapowaną teksturę - u góry widać jej dolną część.

Fajnie by było, gdyby część trasy pasowała do tego fragmentu Całkowa, gdzie jest wąskotorówka. Tam jest odcinek około 2km.

Przy okazji - myślę że dosyć łatwo było by zrobić model realistycznej wąskotorówki (poza miastami), ze względu na uproszczoną infrastrukturę.

Sm 42 driver:

--- Cytat: Ra w 22 Marca 2008, 14:04:17 ---Na pierwszej zwrotnicy na stacji wyjazdowej mnie przerzuciło.

--- Koniec cytatu ---

@Ra, nie wyjeżdżaj za szybko. Event przestawiania zwrotnicy odpala się po 20 sekundach :)

--- Cytat: Ra w 22 Marca 2008, 14:04:17 ---Nie wiem, kto robił krzaczki, ale mają źle zamapowaną teksturę - u góry widać jej dolną część.

--- Koniec cytatu ---

A można screena?

Ra:
Proszę:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej