Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Zielona Łączka - Stare Bale >>750 mm<<
Szociu:
U mnie jest tak. Lokomotywa jest widoczna w start.exe i gdy uruchamiam scenerię to nagle program kończy działanie bez żadnego błędu. Podejrzewam, że to wina braku folderu, o którym mówił kolega Daros, ale niestety nie mogę go znaleźć.
Log:
Font init
Font init OK
Sound Init
Loading - texture: textures\logo.bmp
OK
Sound Init OK
Textures init
Textures init OK
Models init
Models init OK
Ground init
Sm 42 driver:
Link podmieniony. @adsim, sym wysypuje się dlatego (może się to wydać dziwne), że ściągnąłeś paczkę przed godziną 14:00. Potem ją zaktualizowałem i dodałem plik, który jest odpowiedzialny za trawę. O kurcze! masz @adsim racje, terenu zapomniałem! Już aktualizuję. Dzięki za przypomnienie, teraz powinno wszystko działać.
;)
--- Cytat: Krzysiek626 w 21 Marca 2008, 16:32:41 ---Nie jestem pewien czy LXD2 z serwera w moim podpisie ma kabinę.
--- Koniec cytatu ---
Ma, prowizoryczną: żadnych przełączników, prędkościomierza, o nastawniku już nie wspomnę. @Hejnal zrobił tą kabinę przy okazji robienia modelu Lxd2. Zresztą w przygotowaniu jest już inna kabina Lxd2 (by Mr. B.).
Pozdrawiam
Marcin1992:
No a mi nadal nie działa Lxd2 (nie ma go w wyborze składu). Wstawiłem dla próby SM03 przed Lxd2, wczytało się ok ale nie mogłem odpalić silnika.
adsim:
--- Cytat: Marcin1992 w 21 Marca 2008, 17:04:23 ---No a mi nadal nie działa Lxd2 (nie ma go w wyborze składu). Wstawiłem dla próby SM03 przed Lxd2, wczytało się ok ale nie mogłem odpalić silnika.
--- Koniec cytatu ---
Czy wpis do dynamic.dat zrobiłeś WIELKIMI literami?
@Sm 42 driver, teraz już działa bez problemu :)
Sm 42 driver:
Jeśli wstawisz innego loka niż wąskotorowy to bez debugmode nie pojedziesz nim, a nawet go nie odpalisz. Poprostu ze strony loka zero reakcji żebyś nie wiem jakie klawisze wciskał ;D Musi być debugmode. :)
PS. Ciekawostka: na debugmode to ja i gagarem zapierniczałem ;) (140 km/h ;D)
@adsim, a co ma wpis do dynamic.dat do prowadzenia loka skoro się sceneria uruchamia z wybranym pojazdem?
--- Cytat: adsim w 21 Marca 2008, 17:12:16 ---@Sm 42 driver, teraz już działa bez problemu :)
--- Koniec cytatu ---
To się cieszę, bo myślałem, że znowu czegoś zapomniałem dodać do paczki. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej