Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Zielona Łączka - Stare Bale >>750 mm<<
daros:
--- Cytat: Sm 42 driver w 21 Marca 2008, 12:35:22 ---Wszystkim forumowiczom chciałbym życzyć wesołych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.
Przyjmijcie ode mnie mały prezencik:
http://members.lycos.co.uk/sm42driver/TRASY/ZL-SB.rar
prawym przyciskiem myszy i zapisz element docelowy jako ...
wymagane pojazdy: Lxd2
inne wymagania: exe obsługujące niebo, tekstury nieba kolegi @adsim.
Proszę o komentarze.
Pozdrawiam
Sm 42 driver
EDIT: Tych, którzy pobrali paczkę przed godziną 14:00 proszę o ponowne ściągnięcie. (Do poprzedniej wkradł się mały błąd.)
--- Koniec cytatu ---
Witam
Ściągnąłe trase, ale nie działa ona ponieważ nie mam taboru. Ściągnąłem od Krzyśka z jego serwra Lxd2 i nadal nie chodzi trasa, a mianowicie na moim "execu" nawet nie wyświetla się opcja "wybierz skład", a tam pusto. Nie wiem, może źle wypakowałem Lxd2[cały folder z plikami znajduje się w dynamic/pkp], a jeśli jest dobrze rozpakowana to jaki ma być wpis w dynamic.bat.?
Sm 42 driver:
Wpis do dynamic.dat :
lxd2
Lxd2
1
Jakie masz exe?
adsim:
--- Cytat: daros w 21 Marca 2008, 15:44:15 ---Witam
Ściągnąłe trase, ale nie działa ona ponieważ nie mam taboru. Ściągnąłem od Krzyśka z jego serwra Lxd2 i nadal nie chodzi trasa, a mianowicie na moim "execu" nawet nie wyświetla się opcja "wybierz skład", a tam pusto. Nie wiem, może źle wypakowałem Lxd2[cały folder z plikami znajduje się w dynamic/pkp], a jeśli jest dobrze rozpakowana to jaki ma być wpis w dynamic.bat.?
--- Koniec cytatu ---
A zaglądałeś do pliku scn tej scenerii? Wystarczy dać wpis headdriver zamiast nobody przy lokomotywie.
Ja natomiast mam taką sugestię, aby autor dodał folder teren do swojej paczki z trasą, bo nie każdy może go mieć.
Poza tym mam problem z includami trawy. Przez nie wysypuje mi się symek.
Z błędów na trasie, to mogę wymienić brak wskaźników w6a i zwrotnic.
A tak w ogóle, to całkiem fajna i klimatyczna traska wyszła. Mam nadzieję, że będzie jeszcze rozbudowywana :).
@Sm 42 driver, jak będziesz chciał przejrzyj galerię na tej stronie:www.yesmedia.pl/zkd/index2.html. Są fajne zdjęcia z żuławskiej wąskotorówki, może coś tam podpatrzysz, co można by wykonać w Twojej scenerii ;).
PS. Czy ktoś posiada wagony platformy do przewozu wagonów normalnotorowych. Pamiętam, że ktoś kiedyś takie udostępnił.
Marcin1992:
Na tym wpisie do dynamic Lxd2 nadal u mnie jest niewidoczny.
Trasa nawet w trybie GhostView nie chce się uruchomić.
Krzysiek626:
--- Cytat: Marcin1992 w 21 Marca 2008, 16:29:07 ---Trasa nawet w trybie GhostView nie chce się uruchomić.
--- Koniec cytatu ---
Nowe exe nie uruchamia tego trybu. Trzeba zdefiniować pojazd.
Nie jestem pewien czy LXD2 z serwera w moim podpisie ma kabinę.
Nie jestem w stanie tego w tej chwili sprawdzić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej