Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
Krzysiek626:
--- Cytat: Winger w 20 Marca 2008, 22:36:08 ---Te pudla wyszly za zgoda Barta? Z ciekawosci pytam, bynajmniej nie chce tu nikogo za nic scigac.
--- Koniec cytatu ---
Te pudła wyszły za zgodą Barta na jego własnej stronce.
Są to jednak inne modele niż te sławne i pożądane.
Nie pasują więc do kabin Barta z 2003 roku.
Tak, to już 5 latek
EU05:
Nie zapominajmy także, że wyszły jedynie pudła do 303E-m i 303E-n, natomiast 4E-n, 4E-m, 4E oraz 303E - nie mówiąc już o kabinach - w ogóle nie zostały opublikowane.
Bart:
--- Cytat: bohunIC w 11 Lutego 2008, 12:52:33 ---Cieszy mnie tak mały spadek FPS....
--- Koniec cytatu ---
Wow... spadek tylko o 40% - pogratulować.
Wiem że te Siódemki co robiłem mają już kilka ładnych latek ale i tak świetnie wyglądają biorąc pod uwagę iż nowi modelarze kompletnie nie liczą się z poly. Żaden z tych modeli które robiłem nie przekroczył 13 tys poly :).
Co do wydania modeli - to nawet podrasowałem swoją stronę o większą ich ilość, ale ta niestety została skasowana z serwera :(.
Ps. Siemasz Winger :)
Profeta:
Widzisz... To jak ze wszystkim w życiu. Chcesz mieć coś lepszego, musisz za to więcej zapłacić.
Pozdrawiam!
iwan:
--- Cytat: Bart w 22 Marca 2008, 23:08:45 ---Co do wydania modeli - to nawet podrasowałem swoją stronę o większą ich ilość, ale ta niestety została skasowana z serwera :(.
--- Koniec cytatu ---
Jesli z naszego to nie zostala skasowana. Na forum byla informacja, zeby pisac do Arka w tej sprawie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej