Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (10/64) > >>

Gorzowiak_16:
Witam,

zrobiłem kiedyś parę zdjęć SU45-240, a właściwie jej bok. Jeśli do czegoś się przyda korzystajcie do woli.

http://rapidshare.com/files/101051588/SU45-240.rar.html

Winger:
Panowie, pierwszy raz zagladam do niniejszego watku, i gratuluje roboty, bo zadziwiliscie nawet mnie ;)

W koncu modele z prawdziwego zdarzenia. Piszac to celowo nie biore modeli Barta pod uwage, jako ze te nigdy nie zostaly upublicznione. (Nie myle sie, prawda? Dlugo mnie tu nie bylo...)

Krzysiek626:

--- Cytat: Winger w 20 Marca 2008, 22:23:07 ---Panowie, pierwszy raz zagladam do niniejszego watku, i gratuluje roboty, bo zadziwiliscie nawet mnie ;)

W koncu modele z prawdziwego zdarzenia. Piszac to celowo nie biore modeli Barta pod uwage, jako ze te nigdy nie zostaly upublicznione. (Nie myle sie, prawda? Dlugo mnie tu nie bylo...)

--- Koniec cytatu ---
Masz rację, na tym forum modele Barta nie ujrzały światła dziennego.
Na forum faktycznie jest kilka perełek do maszyny.

maciek_1988:

--- Cytat: Winger w 20 Marca 2008, 22:23:07 ---Piszac to celowo nie biore modeli Barta pod uwage, jako ze te nigdy nie zostaly upublicznione. (Nie myle sie, prawda?...)

--- Koniec cytatu ---
No tak nie do konca, bo pudla siodemek zostaly wydane a jedynie kabiny nie zostaly wypuszczone oficjalnie. Pozdrawiam.

Winger:
Te pudla wyszly za zgoda Barta? Z ciekawosci pytam, bynajmniej nie chce tu nikogo za nic scigac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej