Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (12/64) > >>

Winger:

--- Cytat: Bart w 22 Marca 2008, 23:08:45 ---Co do wydania modeli - to nawet podrasowałem swoją stronę o większą ich ilość, ale ta niestety została skasowana z serwera :(.

--- Koniec cytatu ---

Siemasz :)
Nic nie zostalo skasowane, nie wszystkie konta jeszcze odtworzone.

Sakorius:
Witam

Dziś w wolnych chwilach postanowiłem pogrzebać sobie przy modelu SM42. W dniu dzisiejszym wykonałem czołownice wraz z osprzętem, lemiesze, barierki i zbiorniki. Poniżej zamieszczam kilka screenów ukazujących efekty dzisiejszych prac.

Jak dotychczas model ma 7484 poly. Najprawdopodobniej jutro zacznie sie produkcja wózków, więc liczba poly na pewno gwałtownie wzrośnie.

Wesołych Świąt :)

EDIT:

Zgodnie z założeniem, dzisiaj stworzyłem wózki do SM42. Do wykonania pozostało tylko parę drobnych detali. Poniżej kilka screenów ukazujących obecny stan modelu.

Obecnie model składa się z 14836 polygonów.

Profeta:
Prace nad nowościami wciąż trwają. Poniżej przedstawiam screen EP09 wykonanej w 99%.

Ponawiam apel o zdjęcia na tekstury. Życzę cierpliwości ;).
Pozdrawiam!

Wilu:
No model jest "mistrzostwo świata" mam tylko pewne małe zastrzeżenia co do tekstury, i jestem bardzo ciekaw jak wyglądać będzie kabina.

Profeta:

--- Cytat: Wilu w 17 Maja 2008, 15:01:10 ---No model jest "mistrzostwo świata" mam tylko pewne małe zastrzeżenia co do tekstury, i jestem bardzo ciekaw jak wyglądać będzie kabina.
--- Koniec cytatu ---
Tekstura jest taka jak materiały na nią. Niestety prośby o przysyłanie teksturowych zdjęć na maila nie trafiły na podatny grunt. Co do kabiny to też jestem ciekaw :).

--- Cytat: EU43-004 w 17 Maja 2008, 17:49:16 ---No panowie SPT sie szykuje :)
--- Koniec cytatu ---
Te nowe lokomotywy pojawią się w obecnej wersji symulatora.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej