Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (6/64) > >>

MK_Mariusz1982:

--- Cytat: Sakorius w 10 Lutego 2008, 20:25:35 ---No to może ja jeszcze w imieniu @EU05 poproszę Was wszystkich o nadsyłanie zdjęć lokomotyw EU06, EU/EP07, EP08 oraz ET41 w potrzebnych do wykonania tekstur na nowe modele :) Zdjęcia prosimy przesyłać bezpośrednio @EU05, on będzie wiedział co z nimi zrobić ;)

--- Koniec cytatu ---

Panowie chętnie służę pomocą, jak tylko coś spotkam z tych maszyn które wymienił Sakorius to od razu wysyłam do kolegi EU05.

|andy|:
Mała sugestia - nie moglibyście założyć niepodpiętego sprzęgu na hak? Taki drobiazg niby (w byku zresztą jest tak samo), ale jednak dziwnie to wygląda jak tak wisi (i w czasie jazdy obija się o lokomotywę ;) ).

ST44-003:
Jeśli można by coś jeszcze zaproponować. Ostatnio dowiadywałem się na temat kabiny do EU06/07 jak ona wyglądała na samym początku. Dzięki udostępnieniu zdjęcia przez @ET22_RULZ mamy jej foto. Jeśli jesteście w stanie to czy nie dalibyście rady wykonać takiego modelu? Fajnie by to wyglądało jak by była super stara siódemka/anglik i nowa stara siódemka/anglik w symku. :)
EDIT: wymagało by to jeszcze zmian w CHK, gdyż na samym początku loki te posiadały PSR.

Sakorius:

--- Cytat: |andy| w 10 Lutego 2008, 21:27:57 ---Mała sugestia - nie moglibyście założyć niepodpiętego sprzęgu na hak?(...)

--- Koniec cytatu ---
Jest taka możliwość i tak zrobimy:)

--- Cytat: ST44-003 w 11 Lutego 2008, 08:38:09 ---Jeśli można by coś jeszcze zaproponować. Ostatnio dowiadywałem się na temat kabiny do EU06/07 jak ona wyglądała na samym początku. Dzięki udostępnieniu zdjęcia przez @ET22_RULZ mamy jej foto. Jeśli jesteście w stanie to czy nie dalibyście rady wykonać takiego modelu?(...)

--- Koniec cytatu ---
Z tego co @Profeta mówił to wiem, że miał on właśnie w planach zrobienie kabiny stylizowanej na wygląd z pierwszych lat eksploatacji EU06. Więc jeśli nic się nie zmieniło to taka kabina zostanie wykonana i wszelkie zdjęcia będą mu potrzebne. Ale niech jeszcze sam to potwierdzi na 100%.

SM31-113:
Jakie zamierzacie zrobić malowanie do EP09??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej