Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (5/64) > >>

mechatronik:
Panowie... brak mi słów aby wyrazić mój podziw dla waszej twórczości i zapału :D. Życzę całemu przedsięwzięciu jak najlepiej :) oraz pytam, korzystając z okazji czy są plany aby w Waszym ZT modernizację przeszły też byki?
Pozdrawiam :).

Kozi:

--- Cytat: Sigman w 10 Lutego 2008, 15:51:42 ---Mam pytanie: czy w związku z nowym modelem SU45, zmieni się mapowanie tekstur? Wolałbym, żeby moje obecne tekstury pasowały do nowego modelu, zeby nie robić ich od nowa.

--- Koniec cytatu ---
Zapomnij o tym, że będą pasować.

--- Cytat: mechatronik w 10 Lutego 2008, 18:30:39 ---oraz pytam, korzystając z okazji czy są plany aby w Waszym ZT modernizację przeszły też byki?
Pozdrawiam :).

--- Koniec cytatu ---

A po co?

Pozdrawiam.

EU07-483:

--- Cytat: Profeta w 10 Lutego 2008, 18:05:36 ---Róbcie Panie i Panowie zdjęcia EP09 na tekstury.
--- Koniec cytatu ---

Obiecane kiedystam wnetrze EP09. Nie wiem czy sie nadadza, robione dla wlasnego uzytku ale moze coś wyciagniesz. Poszukam jeszcze w starych fotach, cos powinno byc.

Bylo i nie ma

Profeta:

--- Cytat: mechatronik w 10 Lutego 2008, 18:30:39 ---oraz pytam, korzystając z okazji czy są plany aby w Waszym ZT modernizację przeszły też byki?
--- Koniec cytatu ---
A 201E Pack to niby po co był robiony? ;) Byki mamy już za sobą :)
Pozdrawiam!

Sakorius:
No to może ja jeszcze w imieniu @EU05 poproszę Was wszystkich o nadsyłanie zdjęć lokomotyw EU06, EU/EP07, EP08 oraz ET41 w potrzebnych do wykonania tekstur na nowe modele :) Zdjęcia prosimy przesyłać bezpośrednio @EU05, on będzie wiedział co z nimi zrobić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej