Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter

<< < (32/64) > >>

Marcin1992:
Kabina udana. Nie powiem. :)

Btw, mógłbyś pokazać screeny z nowej kabiny EP09? Czy ma to być dla nas mała niespodzianka? :]

Profeta:
"Wydaje się", "jakieś"... Lampki są wg wymiarów dostarczonych mi niegdyś przez @ET22_RULZ'a robione. Skoro chcecie okrągłości i detale co do 1 mm to to można oczywiście zrobić, ale kosztem wydajności. Czuwaki jak już ktoś zauważył są różne. Taki występuje konkretnie na EU07-133. Hasler jest ten sam co we wszystkich innych modelach. Wajchy... Pokażcie zdjęcia waszych wajch marzeń, będą Wam dane. Podświetlenie... Nie będę dyskutował na poziomie "bani". Jak ktoś jest developerem to powinien umieć dokładnie sprecyzować co mu się nie podoba. W końcu chodzi o konstruktywną krytykę i współpracę. Jeśli pisze się posta mówiąc, że coś jest "porażką" to chyba zabawa w to wszystko nie ma najmniejszego sensu...

bohunIC:
Ja bym osobiście zmienił podświetlenie przyrządów, mówie tu o ''zegarach'' żeby były takie wiadomo gdzieś tu jakaś żrówka się spaliła coś nie doświeca do końca itd będzie bardziej PRO. Teraz jest ładnie ale aż za ładnie podświetlone :)

ET22_RULZ:

--- Cytat: Profeta w 07 Stycznia 2009, 23:49:47 ---Lampki są wg wymiarów dostarczonych mi niegdyś przez @ET22_RULZ'a robione.

--- Koniec cytatu ---
Zeby nie bylo, ze ja cos zle pomierzylem itd to kontrolki OIDP byly robione wg tego: http://lokomotywownia.szwederowo.net/rys/DSCF2686.JPG

Mariusz1970:
A mnie zbyt mocno razi kolor jasno zielony. Bije po oczach i jakiś taki cukierkowy mnie się wydaje, ale znawcą to nie jestem, żeby się sugerować moim zdaniem za bardzo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej