Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
Sakorius:
--- Cytat: ST44-1083 w 06 Stycznia 2009, 21:58:42 ---Ja też mam takie wrażenie niestety :)
--- Koniec cytatu ---
Sprecyzuj to
EDIT:
Widzę, że wszechwiedzący (@Wilu, @ST44-1083) nie wiedzą nawet o czym mówią, bo coś nie widzę doprecyzowania wypowiedzi, że coś jest źle...
Profeta:
Stoi na stacji lokomotywa... W dzień i w nocy :).
Tak prezentuje się kabina 4E. Być może przypadnie Wam do gustu ;).
Pozdrawiam!
hunter:
Podswietlenie miernikow (moze procz haslera) do bani. Czuwak za maly (hasler tez nieco sie taki wydaje), oprawki jakies niewymiarowe, lampki tez, wajcha bocznika i nawrotnika to juz w ogole porazka, popracuj jeszcze troche nad tym.
mechatronik:
Nie wiem czy wypada mi oceniać Waszą pracę, ale skoro wystawiacie screeny to chyba można ;).
Faktycznie tak jak powiedział @hunter, bocznik i nawrotnik z lekka nie są takie jak być powinny. Kontrolki dałbym te co zrobił ostatnio Rootek (jeśli dobrze wymodelował to są co do 1mm takie jak w rzeczywistości :) ), bo te wyglądają jakby zbyt "kanciaste" no i wymiary szkiełek nie te (przynajmniej tak to widać na screenie).
Co do reszty, to na nowe Haslery też można by zaczekać i je wrzucić do kabinki bo zapowiadają się świetnie.
Jeśli chodzi o czuwaka to rożne bywają, ale w tym przypadku jego wygląd zdecydowanie pogarszają te nieszczęsne LS48 (można by dać mu jeszcze po 5-8mm z każdego boku żeby był troszkę szerszy).
Aha jesze nastawnik z lekka za jasny ale to już niuans :).
Tak czy inaczej robota świetna :) przydałoby się jeszcze z kilka screenów z kabiny :).
ps Załączam kilka fotek poglądowych z łódzkiej EP07-500 :
Pozdrawiam.
paul4402:
Hunter nie wiem czy to był żart, czy to serio pisałeś ale nie wiem co Ty masz do tego podświetlenia. Wiem, że to kwestia gustu itp. ale według mnie jest wporządku. Co do wajchy bocznika i nawrotnika to jest ona chyba taka sama jak w kabinie 201E i jest ok tak na mój rozum. Hasler jak hasler - jest normalny a co do czuwaka to pojęcia nie mam bo nie siedziałem nigdy w kabinie siódemki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej