Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowości taborowe by Sakorius - Profeta - Sigman - Hunter
adsim:
Kabinka swietna, ale muszę przyznać, że rzeczywiście podświetlenie możnaby dopracować. Kilka zdjęć i screenów z Maszyny jak to mogłoby wyglądać, jest tutaj: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,10425.0.html . Reszta elementów wydaje mi się w porządku (no może jeszcze tego staarego Zimensa możnaby wymienić na nowy model;).
mechatronik:
--- Cytat: Profeta w 07 Stycznia 2009, 23:49:47 ---"Wydaje się", "jakieś"... Lampki są wg wymiarów dostarczonych mi niegdyś przez @ET22_RULZ'a robione.
--- Koniec cytatu ---
Bez obrazy ale mam porównanie na miejscu co do oryginalnych lampek. Koło biurka leży mi pudło z tymi częściami
(kilka sztuk na fotce 1 -->załącznik), w pulpicie mam zamocowane kolejne sztuki. A napisałem "wydaje mi się" bo nie dałeś screena z bliska. Jeśli go dasz to powiem "...na 100%...".
Co do wydajności to masz całkowitą rację. Ale to w kabinie przebywamy przez 98% czasu jazdy, więc powinna wyglądać jak najlepiej. Zewnętrzne pudło może być "ble" ale kabina powinna być jak najlepsza. Mogę na haku ciągnąć białe prostopadłościany ale kabinka musi "wyglądać" ;).
No a na koniec wajchy... :). >Patrz załącznik nr 2.< (rysunki są czysto poglądowe).
Dźwignia bocznika to najzwyklejszy płaskownik przyspawany (przymocowany) pod kątem. On sam nie jest w żaden sposób ścinany tak jak widać to na screenie. Natomiast klucz nawrotnika jest w 99% przypadków prosty (w sensie poziomy). Na upartego można zastąpić go trochę przerobionym kluczem płaskim, co kilka razy już widziałem.
Chciałeś konkretów to masz :). Żeby nie było, -niczego nie napisałem na złość albo coś w tym stylu.
Forum to forum i wymieniamy się tu poglądami :).
Pozdrawiam :).
Sakorius:
@Profeta: na drugim załączniku, który zamieścił @mechatronik, możesz porównać amperomierze i woltomierze. Widać, że u Ciebie są one troszkę za szerokie, tarcze z podziałką są za mało wypukłe i również za szerokie. To tyle z mojej strony ;)
@mechatronik: Profecie raczej chodziło o post @huntera, a nie Twój ;)
uetam:
Ja to bym proponowal jedna wersje kabiny z serii 'klimatyczny burdel na pulpicie i okolicach' :)
EU07-033:
--- Cytat: Profeta w 07 Stycznia 2009, 23:49:47 ---Czuwaki jak już ktoś zauważył są różne. Taki występuje konkretnie na EU07-133.
--- Koniec cytatu ---
Fota może nie najlepsza, ale porównać chyba się da.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej