Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Modyfikacja exe - co wy na to.
DiDok:
Ktoś wspominał, że taka instrukcję zrobi. Jak się nie wyrobi do czerwca - zabieram sie za to osobiście (teraz czas nie pozwala...)
nortonex:
Jak już mówimy o modyfikacjach EXE. Ciekawi mnie czy dałoby się zrobić, aby kamera podążała za lokiem przy wyjściu z kabiny? (oczywiście opcjonalnie) czasami lubię sobie poobserwować składzik z zewnątrz i takie coś byłoby fajną sprawą :)
Charlie89:
No i jeszcze w lokach manewrowych "przechodznie" z jednej strony kabiny na drugą (klawiszami Page Up/Down) powinno odbywać się bez wyłączania maszyny (jak jest teraz). Chodzi mi o to, aby nie zapomnieć o tym...
kolejarz LHS:
--- Cytat: Charlie89 w 07 Lutego 2008, 22:34:16 ---No i jeszcze w lokach manewrowych "przechodznie" z jednej strony kabiny na drugą (klawiszami Page Up/Down) powinno odbywać się bez wyłączania maszyny (jak jest teraz). Chodzi mi o to, aby nie zapomnieć o tym...
--- Koniec cytatu ---
Na exe z DizelPack'a można przechodzic bez wyłączania silnika.
widze że koncert życzen się zaczyna
Szociu:
--- Cytat: nortonex w 07 Lutego 2008, 22:04:45 ---Jak już mówimy o modyfikacjach EXE. Ciekawi mnie czy dałoby się zrobić, aby kamera podążała za lokiem przy wyjściu z kabiny? (oczywiście opcjonalnie) czasami lubię sobie poobserwować składzik z zewnątrz i takie coś byłoby fajną sprawą :)
--- Koniec cytatu ---
Da się już tak w debugmode. Kiedy jesteś w kabinie wychodzisz strzałkami poza nią i po problemie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej