Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Modyfikacja exe - co wy na to.

(1/3) > >>

ST44-003:
Witajcie.
Na wstępie zaznacze że nie znam języka C++. Ale składam propozycję do @yB, @Kursa90 lub innych, którzy znają się na tym znają.
Chodzi o to aby troche urealistycznić uruchamianie loka, to znaczy:
KabinaA
- bateria ( J ) <-- zbijamy czuwak i shp tak jak to było na exe @Kursa90
- rozrząd ( dajmy na to (Z)
- patyk
- szybki
- przetwornica
- sprężarka

W momencie gdy będziemy przechodzić do kabiny B, wyłączamy loka, wyłączamy rozrząd w A, załączamy rozrząd w B i potem całego loka. Dodatkowo czuwak przy załączaniu baterii zbijali byś my dwa razy: ( wyłączamy czuwak, następnie SHP )
Czy taka modyfikacja była by możliwa?
( mam nadzieje że nie wyląduje na bocznicy odrazu)
Pozdrawiam :)

chyzy17:
mi się pomysł z modyfikacją podoba
 Nachalnosc.

/Winger
 Okres próby

REWIZOR

ST44-003:
Tylko teraz jest pytanie, kto tą modyfikacje by wykonał.

Krzysiek626:

--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2008, 20:11:20 ---Tylko teraz jest pytanie, kto tą modyfikacje by wykonał.

--- Koniec cytatu ---
To oczywiście pytanie retoryczne, odpowiedzi nie będzie, wskazałeś już autorów exe.
Ja dorzucę coś, nie wiem czemu po wciśnięciu F4 ląduje z kamerą ze 60m od loka, a nie przed drzwiami kabiny na zewnątrz - to też należy poprawić. A tak w ogóle czepiacie się.
Jak dla mnie to koniec tematu, Tak nawiasem, jak proponowane poprawki już były (a były), to większość nie umiała posługiwać się tym exe.

ST44-003:
Krzyśku, ta większość to nowi użytkownicy. Przecież można by im napisać intrukcje użytkowania, rzeby nie było potem zbędnych pytań (które znając życie i tak by się pojawiały).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej