Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Modyfikacja exe - co wy na to.

<< < (3/3)

DiDok:

--- Cytat: kolejarz LHS w 07 Lutego 2008, 22:38:39 ---widze że koncert życzen się zaczyna

--- Koniec cytatu ---
Koncert życzeń może i się zaczyna, ale kto tego zabrania? Propozycje (konkretne!) powinny być przynajmniej przyjmowane do wiadomości, niekoniecznie wprowadzane =]

MKaczy:
Dobra Panowie, moze juz wystarczy? Wiem, w pewnym sensie nie ma prawa wypowiadać sie w imieniu osób które pracuję przy exe, ale...

Sprawa rozrządu i innych bajerów.
To juz jest zawarte w exe, ale i tak jest nieestetycznie gdyż nie ma do tego przełącznika (hebelek nie działa) Podejrzewam iż można by to zrobic.

--- Cytat: nortonex w 07 Lutego 2008, 22:04:45 ---dałoby się zrobić, aby kamera podążała za lokiem przy wyjściu z kabiny? (oczywiście opcjonalnie) czasami lubię sobie poobserwować składzik z zewnątrz i takie coś byłoby fajną sprawą :)
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, wszytsko by się dało, ale spójrz na to z innej strony. Mamy doczynienia z symulatorem, więc uważam ze wszystkie tego typu "pierdoły" sa zbyteczne. Zawsze mozesz sobie odpalic debugm i sie ustwić za lokiem...

--- Cytat: Krzysiek626 w 07 Lutego 2008, 20:22:19 ---Ja dorzucę coś, nie wiem czemu po wciśnięciu F4 ląduje z kamerą ze 60m od loka, a nie przed drzwiami kabiny na zewnątrz - to też należy poprawić. A tak w ogóle czepiacie się.
--- Koniec cytatu ---
No i to jest bardzo sensowny pomysł, zresztą, pewna osoba ta czesc kodu wykonała :)

--- Cytat: DiDok w 08 Lutego 2008, 15:04:35 ---Koncert życzeń może i się zaczyna, ale kto tego zabrania? Propozycje (konkretne!) powinny być przynajmniej przyjmowane do wiadomości, niekoniecznie wprowadzane =]
--- Koniec cytatu ---
Powiem od siebie że osoby co modyfikują exe, wiedzą co ma być w nim zawarte, co mogło by być, a czego na pewno nie bedzie:)

Pozdrawiam.

Charlie89:

--- Cytat: kolejarz LHS ---Na exe z DizelPack'a można przechodzic bez wyłączania silnika.

--- Koniec cytatu ---

Tak ale chodziło mi o to że przechodząc jak by do tylnej kabiny nie mamy mozliwości ruchu, jesteśmy zablokowani...

I nie koncert życzeń, bo w temacie jest zdanie "co wy na to"

kolejarz LHS:
Ciekawe bo ja żadnego takiego efektu blokady niemam.

Krzysiek626:

--- Cytat: Charlie89 w 08 Lutego 2008, 18:47:13 ---.......I nie koncert życzeń, bo w temacie jest zdanie "co wy na to"

--- Koniec cytatu ---

Kto wy? co to ma za znaczenie że ktoś ma takie czy inne zdanie. Szukasz poparcia?
Dobry pomysł sam się obroni i zostanie zrealizowany. Zły, z poparciem upadnie.
Trzy osoby mogą zrealizować ten koncert życzeń, to od nich zależy a nie "co wy na to"
"wy" nie mają możliwości.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej