Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Murmów - Końcówki
Siarka95:
prof_klos -> xD
Powoli robię jakiśtam update, może później pokaże, wstawiłem semafory, wstawiam wskaźniki (i tak ich nie wiele potrzeba :D) no i drzewka ustawiam. Później dołożę ławki na peronach i poustawiam budynki, może później coś jeszcze dorobie :>
Pozzzzdrawwwiam :]
Sigman:
Można prosić o wpisy do atmo i light, jakie zastosowano do trasy z tego screena?
Nie mogę ściągnąć tej trasy, dlatego pytam.
EP07-1057:
--- Cytat: Sigman w 15 Lutego 2008, 00:11:47 ---Można prosić o wpisy do atmo i light, jakie zastosowano do trasy z tego screena?
--- Koniec cytatu ---
Mówisz masz:
atmo 1.0 1.0 0.8 0 2000 1.0 1.0 0.8 endatmo //atmosfera: kolor nieba, mgla: poczatek, koniec oraz skladowe RGB (0...1)
light -500 500 200 0.3 0.33 0.35 0.70 0.65 0.6 0.75 0.74 0.70 endlight //pozycja, kolory RGB skladowych ADS swiatla dziennego
Siarka95:
A co? Podoba ci sie niebo? :P I do czego ci? - jak coś to taki maly off-top, nie zebym robil cos zlego :P
EDIT: Nie Sigman, do ciebie nic nie mam, umieszczaj gdzie chcesz, bardzo się cieszę że ci się spodobało :)
I jeszcze jedno, mi się tylko wydaje czy nieco odświeżyłeś temat? :D
Sigman:
A czy ja robię coś złego? Podoba mi się takie niebo, a potrzebne mi, żeby wstawić do jakiejś scenerii i móc je podziwiać. Ciekawe do czego innego mogłoby być mi potrzebne...
Dzięki za wpisy, przydały się ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej