Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwany spec od liczenia:)

<< < (3/5) > >>

Patrykos:
W Ameryce to górki rozrządowe to mają po parenaście kilometrów.

MaciejZ:
132 ;) no i 5 lokomotyw Dash 9

MuNiO:

--- Cytat: Charlie89 ---Po pierwsze to jest Ameryka i wszystko tam musi byc duże;P
--- Koniec cytatu ---

Bzdura.

Pamiętaj, że to bardzo duży kraj z bardzo wielkimi odległościami miedzy stacjami, miastami. Tam opłaca sie puścić jeden potężny pociąg niż kilka mniejszych jak u nas.

--- Cytat: prof_klos ---Swoją drogą, ciekawe ile kilometrów skład hamowałby z tej prędkości...
--- Koniec cytatu ---

Amerykanie maja bardzo wydajne hamowanie lokomotywami wiec droga hamowania nie jest duża.

Używaj formatki do cytatów.
Quark-t

Charlie89:
@Munio Nie wiem jak jest z twoim wyczuciem ale moje pierwsze zdanie było żartem... 
A poza tym i tak mam racje bo 90% WSZYSTKICH rzeczy jest większa niż w Europie, od kolei zaczynając na rozmiarze produktów spożywczych kończąc! Koniec tego OT.

Jeśli chodzi o system hamowania jaki jest tam zastosowany nie będę się wypowiadał bo się nie znam, wiem natomiast że droga hamowania tych pociągów jest bardzo krótka w porównaniu do ich długości...

EU05:

--- Cytat: Charlie89 w 06 Stycznia 2008, 13:51:46 --- 
A poza tym i tak mam racje bo 90% WSZYSTKICH rzeczy jest większa niż w Europie, od kolei zaczynając na rozmiarze produktów spożywczych kończąc!
--- Koniec cytatu ---

Pokaż mi źródło, z którego wzięło się to 90%. Może to jest 88%, może 2,5%, może 66,(6)%, a może takie dane nie istnieją?

Jaki sens ma taka generalizacja i stawianie twierdzeń na podstawie nikłych przesłanek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej