Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]
P.J.:
Pierwsze co zauważone to kabina B w SU46 pochyla się w drugą (nieprawidłową) stronę na przechyłkach i strasznie długa droga hamowania nawet samym pojazdem. Pozdrawiam
RooteK:
no i w SU46 nagły jakiś dziwny ;) Nie dośc że słaby (mogę to ścierpieć) to jeszcze pisku i zgrzytu nie słychać! (niedopuszczalne x) )
Ba! Co by tego było mało xD Jadę na mojej trasie testowej i daje w nagły. Skład wyhamował z w/w problemami. Zapomniawszy wyhamować ruszyłem :) Jadę jadę i patrze a tu hamulce zaciągnięte xD coś słaby hamulec jak z nim wyjechałem. I to NA NAGŁYM ;>
paul4402:
Ja z hamulcami problemów nie mam i tak moje odczucie jest, że to jest najpepsza fizyka hamulców jaka do tej pory została zrobina. W exe Kursa90 wydawały mi sie troche za mocne a tutaj jest w sam raz. nie moge sie oczekać na połączenie obydwu exeków. Jednym słowem kawał świetnej roboty.
RooteK:
mi hamulce ino w SUce nie pasują ;) w innych lokach jest OK i też mie sie podobają.
Class66:
--- Cytat: GlowaWojtas w 04 Stycznia 2008, 16:43:40 ---no i w SU46 nagły jakiś dziwny ;) Nie dośc że słaby (mogę to ścierpieć) to jeszcze pisku i zgrzytu nie słychać! (niedopuszczalne x) )
Ba! Co by tego było mało xD Jadę na mojej trasie testowej i daje w nagły. Skład wyhamował z w/w problemami. Zapomniawszy wyhamować ruszyłem :) Jadę jadę i patrze a tu hamulce zaciągnięte xD coś słaby hamulec jak z nim wyjechałem. I to NA NAGŁYM ;>
--- Koniec cytatu ---
Ja już wspomnialem o tym wczesniej. Mam ten sam problem z hamulcami w SU46 a SM42 wychamowuje zbyt szybko. Cieszę się jednak z tych modeli ogromnie bo uwielbiam spalinówki. Kawał dobrej roboty. Mam nadzieję że niedługo wyjdzie fizyka do SU45 i SM31 pod to exe. Może SM41 zostanie także wydany. Kawał dobrej roboty!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej