Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (17/31) > >>

kurak303E:
Na pomoc już jest odrębny wątek.

RooteK:
Mam coś takiego:

POdmieniłem wpisy silnika w SM42, tak by dźwięk pracującego pasował do startującego i "stopującego". Niestety. Mogę przekopiowywać nawet cały blok "sounds:" ze starego 6D ale ciagle dźwięk jest inny. To w takim razie co odpowiada za ten dźwięk silnika :| jaki parametr.

AtapiCl:

--- Cytat: Class66 w 03 Stycznia 2008, 21:45:36 ---Proszę także spojrzeć na załączony screen (trasa Nowy  Świat) http://milicz.co.uk/maszyna/zrzutekranu.png Przechyla się tylko pudło (albo tylko kabina)

--- Koniec cytatu ---

I jedno i drugie, z tą różnicą, że pudło w dobrą stronę, a kabina w drugą. To właśnie miałem na myśli pisząc wcześniej o tym, że mało co stonki nie rozerwie. Ale, że nie sprecyzowałem... W każdym razie wina leży po stronie modeli (konkretnie pivoty).

kurak303E:

--- Cytat: GlowaWojtas w 04 Stycznia 2008, 12:06:33 ---Mam coś takiego:

POdmieniłem wpisy silnika w SM42, tak by dźwięk pracującego pasował do startującego i "stopującego". Niestety. Mogę przekopiowywać nawet cały blok "sounds:" ze starego 6D ale ciagle dźwięk jest inny. To w takim razie co odpowiada za ten dźwięk silnika :| jaki parametr.

--- Koniec cytatu ---

Połowa wpisów mam wrażenie że jest niepotrzebna. 3 pliki dźwiękowe, które działają są pod wpisem:
converter: xxx.wav, xxx.wav, xxx.wav.150

RooteK:

--- Cytuj ---Połowa wpisów mam wrażenie że jest niepotrzebna. 3 pliki dźwiękowe, które działają są pod wpisem:
converter: xxx.wav, yyy.wav, zzz.wav.150
--- Koniec cytatu ---

NO właśnie. Tylko jak zmienię ten wpis, to oddtważane jest z niego xxx i zzz (zmieniłem na własną potrzebę ;) ) yyy.wav jest zastąpione całkiem innym dźwiękiem co sie wziął z kosmosu :p wogóle nie brzmi jak to co tam wpisze :|

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej