Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (19/31) > >>

P.J.:
No dobra ale jak zrobić (gdzie poprawić w plikach mmd i chk), żeby kabina B pochylała sie prawidłowo tak jak kabina A?? 

AtapiCl:

--- Cytat: P.J. w 04 Stycznia 2008, 17:58:41 ---No dobra ale jak zrobić (gdzie poprawić w plikach mmd i chk), żeby kabina B pochylała sie prawidłowo tak jak kabina A?? 

--- Koniec cytatu ---

To nie zależy od pliku mmd czy chk. Błąd ten jest spowodowany odwrotnym punktem odniesienia kabiny i modelu podczas ich tworzenia.

Stachu:
Witam, czy w SU46 jest bocznik??? Jeśli tak to jak na niego wejść. Po za tym kabiny są świetne, niestety realizm psuje brak dymku, lecz mimo wszystko dziękuje wstawienie kabiny od razu do mojego rybnickiego gagara.

P.S Jeżeli mówimy o gagarach, to może w dalekiej przyszłości sporządzę trasę Nędza - Markowice - Syrynia - Pszów. Niestety narazie nic nie obiecuje ... ale może kiedyś jak będzie więcej wolnego czasu.

paul4402:
Stachu mówisz o 44-1012? Ostatnio nim jechałem ale nie miałem ze sobą aparatu bo zrobiłbym pare fotek na teksuty, a jeśli mówisz o robieniu trasy to przydałoby sie zrobić bocznice na KWK Anna i modelu T448p do misji manewrowych ale to już moja czysta imaginacja.

uetam:
W SU46 sa boczniki w automacie :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej