Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]
Patrykos:
--- Cytat: Profeta w 01 Stycznia 2008, 20:39:53 ---Cieszę się, że kabina SU46 się podoba ;). Dla osób, które jeszcze nie wyczaiły "bajerów" podaję, iż:
Poruszanie osłoną przeciwsłoneczną odbywa się za pomocą klawisza -> { [
Otwieranie okna -> } ]
Włączanie/wyłączanie podświetlenia haslera -> : ;
Włączanie/wyłączanie wentylatora -> " '
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń z jazdy SU46 ;) !
--- Koniec cytatu ---
Do tych nawiasików to mam złe doświadczenie w postaci przesuwania się o kilkaset metrów w przód/tył :)
Kozi:
--- Cytat: Patrykos w 01 Stycznia 2008, 20:58:49 ---
--- Cytat: Profeta w 01 Stycznia 2008, 20:39:53 ---Cieszę się, że kabina SU46 się podoba ;). Dla osób, które jeszcze nie wyczaiły "bajerów" podaję, iż:
Otwieranie okna -> } ]
--- Koniec cytatu ---
Do tych nawiasików to mam złe doświadczenie w postaci przesuwania się o kilkaset metrów w przód/tył :)
--- Koniec cytatu ---
To wyłącz DEBUGMODE bo tylko w tym trybie coś takiego się dzieje.
kurak303E:
A co edycją do amplitudy dźwięku silnika? Jest możliwość ustawienia ręcznie zmiany dźwięków rpm? Bo zdecydowanie to wymaga poprawy i z chęcią na własną rękę bym się tym zajął. Uwielbiam majstrować przy dźwiękach, więc jeżeli tylko ktoś w końcu powie co z tym do *** mam zrobić, to będziecie mieli cacy dźwięk do SU46 i może do reszty, bo wstawienie rozruch SM42 do suki to troche chybiony pomysł... A ja mam materiał
Charlie89:
Otwieranie okna -> } ]
--- Koniec cytatu ---
Okno i zasłone wyczaiłem ale haslera i wentylatorków już nie;) Ogólenie wszystkie kabiny to świetna robota, tylko u mnie na przechyłakach przechyla się tylko kabina stonki i troche to dziko wyglada a w gagarinie startuje z widokiem "na wprost" nastawnika, ale to drobnostka :))
SP47-001:
Witam
Kabiny świetne. Dobra robota Profeta. Mam takie małe zastrzeżenie.
W SU46 na pozycji "W" załączają się tylko styczniki liniowe.
P.S. Czy w SU46 działa bocznikowanie ?
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej