Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (10/31) > >>

El Mecánico:
Ogrzewanie na gagarze jest z instalacji wodnej, a nie elektryczne, więc wzrost obrotów po naciśnięciu H jest niewłaściwy.
Ruszanie z wysokiej pozycji nastawnika: na postoju knefel "Rozrząd lokomotywy" na pozycji wył, do ruszenia pozycja zał. Tak w realu, w symku nie do zrobienia.

_KAT_:
Nie wiem czy jest tak na innych spalinówkach, ale na TEM2 nawrotnik trzeba dać przed włączeniem rozrusznika, bo inaczej będzie on zablokowany i nie będzia dało się go przestawić.

Jeżeli jest coś takiego na gagarze to dobrze by było, gdyby znalazło się to w poprawce do paczki ;)

El Mecánico:

--- Cytat: _KAT_ w 01 Stycznia 2008, 19:37:43 ---Nie wiem czy jest tak na innych spalinówkach, ale na TEM2 nawrotnik trzeba dać przed włączeniem rozrusznika, bo inaczej będzie on zablokowany i nie będzia dało się go przestawić.

--- Koniec cytatu ---
Eee, że jak?? Kto tobie takie brednie do głowy nałożył?? Nawotnik trzeba do rozruchu ustawić aby zamknąć styczniki liniowe obwodu rozruchowego.

Profeta:
Cieszę się, że kabina SU46 się podoba ;). Dla osób, które jeszcze nie wyczaiły "bajerów" podaję, iż:
Poruszanie osłoną przeciwsłoneczną odbywa się za pomocą klawisza -> { [
Otwieranie okna -> } ]
Włączanie/wyłączanie podświetlenia haslera -> : ;
Włączanie/wyłączanie wentylatora -> " '
Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń z jazdy SU46 ;) !

m11:
Witam,

Modele są bardzo ładne, jednak, przy widoku z zewnątrz brakuje pewnego szczegółu: spalin w postaci dymu. I tu moje cichutkie pytanko do autorów: Czy w planach na przyszłość przewiduje się dostosowanie exe do emitowania spalin?

pozdrawiam,
m11

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej